Don King Presents: Prizefighter videó duó

  • Írta: tjames
  • 2008. május 23.
  • Hír
Link másolása
Két új videó érkezett a Prizefighter című 2K produktumból. A játék megpróbálja majd betölteni azt az űrt, amit a Fight Night Round 3 hagyott maga mögött.
Két új videó érkezett a Prizefighter című 2K produktumból. A játék megpróbálja majd betölteni azt az űrt, amit a Fight Night Round 3 hagyott maga mögött.

Az EA-s boxjátéknak ugyan már bejelentették a negyedik részét, de még igencsak messze a megjelenés. A Prizefighter debut trailere elég hangulatosnak és pörgősnek ígérte a játékot, a mostani videók azonban engem nem nyugtattak meg: Az első trailerben az edzést láthatjuk: merőben más mint az FN3-ban volt. Ez inkább Guitar Hero-s, ha lehet ilyen párhuzamot vonni. Ez a mód talán még jól is elsülhet, bár nekem az előddel sem volt semmi bajom.


A második videóban egy rövid szösszenet erejéig egy meccsbe nyerünk bepillantást. A kameraállás olyasmi mint a Skate-ben, ami jelen esetben kicsit zavaró, hisz egyik kezünk abszolút nem látszik.


A gametraileres videoértékelésen 10-ből 4.8 pontot kapott, amivel teljesen egyet értek, sokkal gyengébbnek tűnik most, mint tűnt anno a trailerben. Lehet érdemes lesz megvárni a Fight Night Round 4-et? Hamarosan kiderül.
9.
9.
Daks
nekem hianyzik a boxmeccsek hangulata. kicsit lapos igy a videok alapjan
8.
8.
kasy
Ezzel még nem játszottam és nem is fogok szerintem. Nem fikáztam, véleményeztem. De! Számomra túlságosan hajaz a Fight Night-ra és egy kis Def Jam Icont is beleloptak. A dance dance revolution (vagy guitar hero - ahogy jobban teccik -) edzés szerintem vicc egy box játékban, csupán megláthatták milyen divat most a joy cséphadarás.

Nem kell felkapni a vízet, nem hiszem, hogy sértettelek volna.
7.
7.
Xabinho87
A 4,8at nem a gametrailers adta, hanem akik megnézték a videót! A játék nekem sem tetszik. A fejlesztők inkább a körítésre mentek rá (bemondó, iroda, guitar heros edzés:D) és nem magára a boxra! Fight Night Round 4-et készítik? Mert ahol eddig csinálták az EA Chicago-ban az feloszlott és itt is volt hír, hogy a Facebreaker váltja az FNR-t.
6.
6.
brolin10
4. és ezzel játszotál már akkor honan tudod hogy jobb?
5.
5.
westZsolt
háát sztem, a kőrítés az jobb mint a FNR3-ban, mert van bemondo,bíró stb, csajok nincsenek :S legalábbis ezeken a videokon, graff az nagyon gyenge
4.
4.
kasy
??? Miért érdemelne többet mint 4.8? Végig játszottam a FNR mind a három részét és mérföldekkel jobb mint ez. Találn az első rész szintjén álhat, ami azért gas, mert az nem tegnap volt és nem is NextGenre.

Különben is. Nehogymár egy box edzés oda verje gomb nyomogatásban még a dance dance revolutiont is!
3.
3.
brolin10
Ez a gametrailers egy búzi ijen jó gameplay videóra 4.8?
2.
2.
Hero 14
Háátt....nagyon vártam ezt a játékot...de szerintem lehetett volna jobb is.......A testük kidolgozása nem a legjobb...mikor ott emelgetik a kezüket, ott látszik jól....nameg az a KO...appáám..arcrezzenés nélkül megy a földre...na mind1... majd FNR4
1.
1.
metafenomÉN
Guitar herot megszégyenítő ugrú kötelezős rész :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...