Mi lesz veled Crysis?

  • Írta: Ghost
  • 2008. június 2.
  • Hír
Link másolása
A Crytek végleg befejezte a Crysis támogatását, amely a rajongók jogos felháborodását váltotta ki. Néhány, a játékot kedvelő egyén petíciót indított ez ellen.
A Crytek végleg befejezte a Crysis támogatását, amely a rajongók jogos felháborodását váltotta ki. Néhány, a  játékot kedvelő egyén petíciót indított ez ellen.

 
A Crytek gyönyörű látványvilágot tudott megteremteni a Crysis-ben, ám sajnos ezt csak az igazán erős géppel rendelkező játékosok élvezhetik teljes pompájában. Ennek eredményeképp az eladások sem hozták az elvárt szintet, így csak nagyrészt kidobott pénz volt a fejlesztők részéről a játék elkészítése. Persze vannak, akik a megfelelő masina birtokában a kedvenceik közé sorolják a földönkívüliek megszállásáról szóló lövöldét. Sajnos a frankfurti stúdió hozott egy döntést, miszerint nem kívánják tovább támogatni a játékot, ezért a soron következő, 1.3-as verziószámot viselő patch sem fog megjelenni. Jogos a felháborodás, és ennek tükrében néhány rajongó indított egy petíciót, amelyben kérik a Crytek további támogatását. Aki szívén viseli a Crysis sorsát, mindenképp írja alá a petíciót, talán a tömeg szavára hallgatnak a fejlesztők.

Az érdeklődők erre találják a petíciót:
Crysis támogatást akarunk!


70.
70.
reaperboy
74. És akkó mivan legalább "nemsír a szátok"
69.
69.
Fight!
72:

16év? Akkor nagyon idős vagy. :D



Lásd az új híreket crsysis 2 x360-ra PS3-ra és persze PC-re!

:-) :P
68.
68.
ptogamer
ez nem lehet igaz en meg olyant is hallotam hogy lesz crysis 2 es 3-is.

67.
67.
reaperboy
12életév?:D Mire célzol? 16 vok már bocs.És miazhogy nemtudok rolla semmit sem?Már a csapbol is az folyik hogy Konzol vs PC.Nemutálom a konzolt.A tulajdonosokat utálom akik itt irogatnak hogy "hú de beszoptátok ez csak nekünk jelenik meg" na ienen ki nem ideges mondjátok meg?
66.
66.
Fight!
Reaperboy:

12 életév, konzoloks szidása, és nem tudsz róla semmit sem.....

Egyébkélnt meg bejelentették hogy lesz x360-as meg PS3-as port is..

Mind1 teng benned a sok ész.... már bocsi hogy ez közbejött, és a többi ember miatt is bocsánatot kérek....
65.
65.
watto
ahogy olvasom a cryengine-nek kb 2-3 %-át fogja használni a Dunia...elenyésző
64.
64.
watto
Far Cry 2 -nek köze nincs a Cryengine-hez, Dunia motor fogja hajtani..
63.
63.
LonGleY
Azért ez túlzás, hogy kidobott pénz lenne a fejlesztése. Az lehet, hogy a játékkal nem hoztak vissza minden kiadást, viszont azt a hír írója nem említette, hogy mivel elkészült egy engine, amit már csak foltozgatni kell, így a következő játékok jóval egyszerűbben, kevesebb költséggel készülhetnek el, így a Far Cry 2 is, mellyel viszont minden bizonnyal tarolnak...
62.
62.
kvaler1993
60: Zseniális az ötlet amúgy, csinálni lehetne egy szerepjátékot amiben egy gépet fejlesztünk. Mondjuk Commodoreral inditunk aztán lesz belőlünk PC. És utána választhatunk, hogy inkább lopakodó karaktert (laptop, PDA) vagy inkább izombrutál karakterek leszünk (mainframe). Végül mozgó robotok leszünk és meghódítjuk a világot. És, hogy a témához is hozzászóljak készüljön CryEngine 2-vel.
61.
61.
dareal
a crysis nem más mint egy pénzes tech demója a cryengine 2-nek.

szerintem a játék maga nem rossz, személy szerint többre értékeltem a cod4-nél (cod-ban engem rohadtúl idegesített a full scriptelt játékmenet, bár ok, ez multiban nem köszön vissza).

nekem pont az tetszett, hogy ha akartam akkor lopakodva, predatorként rohangáltam és szedtem le az ellent (bár az alienek érkezése után ez már nem játszható), vagy john j ramboként írtottam mindent, ami mozog. olyan apróságok is tetszettek, hogy ha delta fokozatban nyomom (játékot csak a legnehezebb fokozatokban szeretem tolni), akkor a koreai katonák nem angolul, hanem koreai nyelven beszélnek egymáshoz (ezzel beza sok-sok infóról lemaradok, mert a könnyebb fokozatokon angolul beszélnek, tehát teljes mértékben tisztában lehetek a taktikájukkal).



viszont ami lényeges, hogy a cryengine 2-re hihetetlen jó játékok készülnek (akár TC-k, akár full játékok), illetve iszonyat jó modok vannak hozzá.

személy szerint kettőt várok igazán, az egyik a mechwarriror: living legends (eszméletlen lesz), valamint az a sony home-ra hajazó mmo (neve sajna passz).
60.
60.
Naliak
Nekem sokkal inkább a 11000 forintos ár csípte a csőröm. végülis ketten dobtuk össze öcsémmel, ő végigjátszotta utána én is. És ezzel megy is a sűlyesztőbe. 11000 pénzért vettük az orange boxot is, ami azért némileg hosszabb szórakozást nyújt (még mindig). EA játékai szerintem pofátlanul drágák. Nem lehet összehasonlítani de a Witcher csak 7900 Forint volt a Creed is. 11000 fofint már kicsit sok, főleg ha pár hét játék után megy a polcra :(
58.
58.
pjoco
Én annak örülnék hogy ha gyüjtést rendeznénk számomra egy új gépre amin legalább közepes grafikán futna a játék hogy tudjak véleményt nyílvánítani! :D
57.
57.
xboxparadise
Nekem szaggatás mentesen megy a Crysis 1280x1024 felbontásban XP alatt.

De amúgy én nagyon örülnék ha a Crysis-hoz lenne 1.3-as patch.
56.
56.
SanAndriska
Ajj.

31:

Glek figyu már. Sztem az a legnagyobb hülyeség ha mások miatt nem játszol egy játékkal. Főleg ha még te magad is jónak találod. Mekkora okosnak kell ehhez lenni? Attól még hogy mások hypeolják neked nem kell sügér. Nah mindegy.



Egyébként én már borzasztóan unom ezt a folytonos konzol vs. personal computer témát! Mindegyiknek megvan a maga felhasználási területe. Összehasonlítani őket meg felesleges.

Mondjuk lehet hogy a pc fejlesztgetni kell, de csak akkor ha szeretnéd, nem kötelező! És ha fejleszted is, akkor is arra keményítesz rá amire akarsz. Lehet egy gépedben 2 db 512 MB-os videó-kártya is 30 GB vinyóval, meg 1 db 64 MB-s vidikari 500 GB vinyóval. A választás a te kezedben van.



És mondjuk ahoz képest hogy anno azt olvastam hogy a Crysis-t a jövő gépeire fejlesztették, ahoz képest ige hamar megszűntették a támogatást. Szóval elég nagy köcsögök /már ne haragudjon aki szereti őket/ de ez sztem így van.
55.
55.
Pain
57: Sztem ehhez még 1-2 kiadónak lesz hozzászólása:D

pl.: Square Enix vagy Capcom. Gondolom tudod melyik játékokra gondolok! Amugy meg ha jön a konzolos port akkor nem mondhatja, majd senki, hogy nagy a gépigénye. Vagy PS3 vagy X360 + egy hdtv vagy csak egy 20" monitor!
54.
54.
reaperboy
Fight mé lennék szánalmas csak véleményt nyilvánítottam.Te meg egy fasz vagy mert nem indoklod :D
53.
53.
coderman
Nagy kár, a Crysis az egyik nagy kedvencem. Grafikailag etalon számomra, meg szerintem az egész világ számára, nincs nála realisztikusabb játék jelen pillanatban (és nem is lesz szerintem 2-3 éven belül, mivel a mai legjobb vas is épphogy tudja csak elfuttatni :D)
52.
52.
Aramisz93
#55: Te elolvastad a hírt? A Crysis 2t már rég bejelentették...És sem a kiadó nem fuccsolt be ami az EA, se a fejlesztő ami a Crytek...először tanulj meg olvasni
51.
51.
bobby
54: ja... és a hülye barom köcög kuva annyuak meg letöltik... ennyi volt! várható volt h a crysisnek joo grafikája van de ami a jók hoz tartozik, az csak a grafika. ami a rosszhoz: buta ai, bugyuta, hülye történet... várhato volt ez h befuccsol a kiadó... mivel mindenki letölti... nem is csodáltam ezt a hirt... hülyegyerekek... :D nem lesz crisis 2!!!! háhááá!!!!!!!!!!
50.
50.
Optimus Prime
Nem vagyok Crysis van és a hírrel kapcsolatban két kommentem van.

Minek újabb patch? Sok játék elég bugos és mégse adtak ki hozzá semmit. Ettől még nem dől ösze a játék (vagy igen?)

Ebből faka másik kommentem: a játék amag egy bug?!



Negatív hozzáállásom egy 8800 és egy Quad-core sem váltaná meg. A játéknak semmilyen hangulata nincs, csak grafikája. :(
49.
49.
huszti
48.
48.
klemid
Amugy a Crysis jó csak lehetne izgalmassab és akkor máris más mindenki más vélemény.SZTEM!!!!!
47.
47.
klemid
Én azt irtam xbox... hogy "saját magadon felvagy háborodva" arra céloztam evvel hogy tevagy gyurka!Érted???
46.
46.
Irvine
Nekem a Crysis egy techdemo,szóval engem nem zavar hogy nem támogatják...Remélem a kettő sokkal de sokkal jobb lesz!
45.
45.
most nem akarok itt csúnyákat irni, de én pl nem sírnék ha a crysis eltűnne pl.

kipróbáltam, nem jött be. egyszerűen nem, pedig elvileg szeretem az fps-t. ( más kérdés, hogy már a hosszú évek alatt meguntam ).

részemről a crysis olyan, mint ps3-ra a haze ( fos sztem az is, bukott is csúnyán, mert egy szar fan

táziátlan játék ), vmint x360-ra a halo ( vhogy ez sem fogott meg, pedig boxom az van ).

nincs értelme ragozni, meg kell tanulják a fasz idióta fejlesztők, és nvidia az élen, hogy nincs tovább!!

nem lehet hülyére venni az embereket, bármennyire is szeretnék.

vagy normális játékokat gyártanak, emberi gépigénnyel, jó sztorikkal - vagy mehetnek a lecsóba!

erre vegyek most új gépet - 300 ezer forintért baz????

hát egy nagy büdös lófaxt!

amit már meg is vennék gép, az kb ennyinél kezdődik, mert nincsenek kompromisszumok ha játékról van szó ugyebár.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...