Mikor jön a Dreamfall folytatása?

  • Írta: Ghost
  • 2008. június 3.
  • Hír
Link másolása
Már egy éve, hogy a Funcom bejelentette a Dreamfall Chapters névre keresztelt játékot, amely a The Longest Journey epizódikus folytatása lesz.

Már egy éve, hogy a Funcom bejelentette a Dreamfall Chapters névre keresztelt játékot, amely a The Longest Journey epizódikus folytatása lesz.

Sok kalandjátékot kedvelőnek emlékezetes darab a 2006-ban megjelent Dreamfall: The Longest Journey. Azóta már sok idő eltelt, ám a rajongók még mindig azon gondolkodnak, hogy vajon mi történhetett a szépséges April Ryan-nel, vagy Arcadia mesés világával? Ragnar Tørnquist, a játék atyja és designere szerint nem a Dreamfall Chapters a legfontosabb játék, amellyel foglalkozniuk kell. Jelen pillanatban a közelmúltban megjelent Age of Conan, valamint másik készülő MMORPG játékuk, a The Secret World leköti minden energiájukat. Tørnquist elmondta, hogy mindenképp tervezik a Dreamfall további részeit, ám egyelőre kénytelenek félretenni a játékot. Reméljük hamarabb megkapjuk a folytatást, mint remélnénk.

8.
8.
Trishtan
Dreamfalnak Szamgemsz kollega készíti a hunosítását!
7.
7.
LiMiT
ja... Rák az Age of Conan-be :DD Szerezed be a teljes verzióját a The Longest Journey-nek! Megéri :) Én vagy 5x kitoltam.
6.
6.
Optimus Prime
Eddig csak elsőt vittem végig, az nagyon jó játék. Sose hittem, hogy egy point-and-click ennyire érdekes és izgalmas lehet. A folytatásnak csak a trial változatát próbáltam, az is jónak ígérkezik.

És pont az Age of Conan miatt tették félre? :(
5.
5.
coderman
Én tudok angolul de úgyse értettem, az naív? :D
4.
4.
torppapa5
4: Azért jó lenne hozzá egy magyarítás mert nem nagyon lehet érteni a történetet. A végét egyáltalán nem értettem, de nagyon jó játék ettől eltekintve. Jöhetne a folytatás.
3.
3.
LiMiT
Szerintem se volt valami szépség April xd Zoe már annál inkább :) Jöhetne már télleg a folytatás mert imádtam a Longest Journey-t.
2.
2.
JcGross
Szerintem April ronda volt. Egyébként a Dreamfall sztem a legjobb kalandjáték. Még végigjátszást se kellett használnom :D
1.
1.
Trishtan
Hülye MMO-k miatt késik :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...