Dreamfall Chapters

A The Longest Journey és a Dreamfall: The Longest Journey után epizódokban folytatódik a sorozat!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések! Rengeteget böjtöltünk érte, de pénteken végre visszatér a Prey, Morgan Yúval a Talos 1 űrállomás jótevőjeként próbáljuk megállítani a typhonokat.

Májusban érkezik a konzolos Dreamfall Chapters

A Deep Silver és a Red Thread Games megerősítette, hogy május elején jelenik meg a konzolos Dreamfall Chapters, méghozzá 30 fontos árcédulával. A bejelentés mellé egy kedvcsináló is befutott.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten végre nyakunkba vehetjük az Androméda-galaxist, és még saját trollunk is lehet majd. Ezúttal is összeraktuk a heti játékmegjelenések és filmpremierek listáját, lássuk, mi vár ránk a következő napokban!

Dreamfall Chapters - PC-re is jön a Final Cut

December elején tudtuk meg, hogy hamarosan konzolokra is megjelenik a Dreamfall Chapters, mely kiadás a Final Cut alcímet kapta. A felújított változat tartalma PC-re ingyen elérhető lesz.

Blogajánló: Dreamfall Chapters bemutató

December elején jelentették be, hogy hamarosan konzolokra is megjelenik a The Longest Journey folytatása, a Dreamfall Chapters. StevenSan a blogjában remek kis bemutatót rakott össze a játékról, így érdemes ránézni.

Konzolokra is jön a Dreamfall Chapters

A Red Thread Games és a Deep Silver elhintette, hogy 2017 tavaszán Xbox One-ra és PS4-re is megjelenik a Dreamfall Chapters: The Longest Journey. A konzolos kiadás mind az öt epizódot tartalmazza majd.

Jövő héten jön a Dreamfall Chapters - Book Five

A Red Thread Games megerősítette, hogy az epizódokra szabdalt Dreamfall Chapters ötödik, egyben utolsó felvonása jövő héten pénteken élesedik. A bejelentés mellé egy előzetes is érkezett.

Képeken a Dreamfall Chapters: Book Five

Hamarosan lezárul a Dreamfall Chapters sztorija az ötödik epizóddal, aminek még nincs pontos megjelenési dátuma, de a fejlesztők most közzétettek néhány képet róla.

Dreamfall Chapters - a héten jön a folytatás

Hosszabb szünetet követően a héten ismét kalandra hív minket a Dreamfall Chapters fejlesztőcsapata, a Red Thread. Az epizódokra szabdalt kaland legújabb része ugyanis most a héten, egészen pontosan csütörtökön mutatkozik be.

Dreamfall Chapters: Book Three - megvan a dátum

A Dreamfall Chapters harmadik epizódja a héten érkezik a digitális boltokba, erősítette meg a Red Thread csapata. A folytatásban egy régi-új barát is feltűnik majd, illetve Kian és Zoe is némi változáson megy át.