The Sims 2: Apartment Life és Apartment Pets

  • Írta: Daks
  • 2008. június 5.
  • Bejelentés
Link másolása
Vége a kertvárosi életnek, a The Sims 2: Apartment Life kiegészítőben szimjeink társasházba költöznek, ami persze még több drámát és bonyodalmat okoz életükben.
Vége a kertvárosi életnek, a The Sims 2: Apartment Life kiegészítőben szimjeink társasházba költöznek, ami persze még több drámát és bonyodalmat okoz életükben.

Ugrás a galériához

A Maxis életszimulátorának legújabb része PC-re az Apartment Life, míg Nintendo DS-re az Apartment Pets alcímet fogja viselni. Az Apartment Lifeban virtuális családunk elmehet szomszédolni, új kapcsolatokat találhat a lépcsőházban, meglátogathatja a közeli kávézót, sőt lemehet a kölyökkel a játszótérre is.

Ugrás a galériához

A The Sims 2: Apartment Pets hasonló lesz ehhez, azzal a különbséggel, hogy itt a háziállatok kapják majd a főszerepet. Szobatisztaságra kell őket szoktatni, gondozni és etetni kell, hogy jó gazdiként tartsanak minket számon, ellenkező esetben egy kiadós harapás, vagy csípés lesz a jutalmunk. Mindkét új Sims játék augusztus 22-én jelenik meg.
8.
8.
Neptunusz
ez naon jó lesz mert lesznek benne boszorkányok meg varázslók meg egy cso,ó minden :))
7.
7.
kasy
Életemben háromszor-négyszer játszottam a kettővel viszont én élveztem. Az emberek szerkesztését úgy volt szerencsém kipróbálni, hogy vagy 15 patch, vagy javítás volt fent (valós sminkek, hajak stb.). Hihetetlen lassú volt emiatt, de én télleg elvoltam vele.
6.
6.
Metal fiú
LOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
5.
5.
dante92
4# tudom, hogy nem akartál beszólni, nem is neked írtam :). Egyébként szeretem a Sims-et és az a legrosszabb, hogy nem tudom miért :S. De ez lehet hasznos is, megtervezed a lakásod.
4.
4.
metafenomÉN
3# nem beszólni akartam, az autós játékokat se szeretem de ott sejtem mit élveznek benne azok akik szeretik itt lövésem sincs mi az ami leköt... ennyi, nem azt mondtam hogy sz@r sőt biztos nem az mert nagyon sikeres , de hogy miért az nekem magas.
3.
3.
dante92
legyen má egy sims 360-ra is! Akniek nem tetszik, ne játszon vele. Meg mondjuk befejezhetné má a MAXIS a Sims2-t! Inkább dolgozzanak a Sims3-on. És annak 360-as verzióját készítsék el.
2.
2.
klemid
TAMAGOCSI bazd+ xD Nem mint ha játszanák vele
1.
1.
metafenomÉN
Mindenki azzal játszik amivel szeretne de ebben mi a jó?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...