Neverwinter Nights 2: Storm of Zehir bejelentés

  • Írta: Ghost
  • 2008. június 10.
  • Bejelentés
Link másolása
A nagyszerű szerepjáték, a Neverwinter Nights 2 már kapott egy kiegészítő lemezt, ám az Obsidian szorgos kezei alatt készül a második kiegészítő.
A nagyszerű szerepjáték, a Neverwinter Nights 2 már kapott egy kiegészítő lemezt, ám az Obsidian szorgos kezei alatt készül a második kiegészítő.


A szerepjátékok kedvelői már epekedve várhattak erre a bejelentésre. Az egyik legsikeresebb szerepjáték, a Neverwinter Nights második részéhez már érkezett egy kiegészítő lemez, amely a Mask of the Betrayer nevet viseli, de hamarosan egy új expanzióval gazdagodhatunk. Az alapjátékot és a kiegészítőt is fejlesztő Obsidian Entertainment szorgos munkatársai dolgoznak a játékon, amelyben új fajok, karakterosztályok és varázslatok kapnak helyet, hogy az új területeken kalandozva kipróbáljuk hősünk képességeit. Mindez a Dungeons & Dragons szabályrendszerének negyedik kiadásának vonásait tartalmazza majd, így minden eddiginél jobbnak ígérkezik. Akárcsak a régi Icewin Dale-ben, már a történet kezdetekor saját magunk rakhatjuk össze a csapatot, akikre majd támaszkodhatunk kalandjaink során. A történet szerint a King of Shadows elleni harcok után a lakosok elkezdik felépíteni lerombolt lakhelyeiket, ám nem mindenhol ilyen rózsás a helyzet. Fosztogatók és kereskedők merészkednek a területekre, akikhez akár csatlakozhatunk is. Lehetünk jóságos segítők, vagy gonosz fosztogatók. Sajnos a megjelenési dátum még nem ismert, reméljük hamarosan néhány képpel is gazdagodhatunk a játékot illetően.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...