Neverwinter Nights 2: Storm of Zehir

A Mask of the Betrayer után újabb kiegészítő fejlesztésébe kezdett az Obsidian, amely a Storm of Zehir alcímet viseli és megannyi újítást tartalmaz az előzőhöz képest.

Új kiegészítő készülhet a Neverwinter Nights 2-höz

Bár az Atari már a harmadik részt is fontolgatja, a tényleges munkálatok megkezdése előtt mindenképpen szeretne még egy kiegészítőt csináltatni a készítőkkel.

A heti játékmegjelenések

A héten úszni fogunk a jobbnál-jobb játékmegjelenésekben: a napokban jön többek között a Left 4 Dead, a Need for Speed: Undercover, a Tomb Raider: Underworld és a Lips is.

Aranylemezen a Neverwinter Nights 2 új része

Aranylemezre került az Obsidian Entertainment által fejlesztett Storm of Zehir, ami a népszerű Neverwinter Nights 2 második kiegészítője.

GC 2008: A harmadik nagy galériafrissítés

Megérkezett a harmadik nagy adag screenshot az idei GC-ről. Van Fallout, Damnation, LEGO Universe, Naruto, Wheelman, meg mindenféle egyéb finomság.

Neverwinter Nights 2: Storm of Zehir képlopatok

Öt kép látott napvilágot a Neverwinter Nights második kiegészítője, a Storm of Zehir kapcsán. A képeken láthatunk néhány karaktert, valamint a gyönyörű grafikát.

E3 2008: A tizenkilencedik videócsokor

A legújabb összeállításban helyet kapott többek között a S.T.A.L.K.E.R.:Clear Sky, Neverwinter Nights 2: Storm of Zehir, Red Alert 3, DC Universe Online, Postal 3 stb.

Neverwinter Nights 2: Storm of Zehir bejelentés

A nagyszerű szerepjáték, a Neverwinter Nights 2 már kapott egy kiegészítő lemezt, ám az Obsidian szorgos kezei alatt készül a második kiegészítő.