Júliusban érkezik American McGee újabb műve

  • Írta: Ghost
  • 2008. június 11.
  • Hír
Link másolása
Júliusban érkezik az elvont játékairól híres American McGee lejújabb agymenése, amelyben a közkedvelt Grimm meséket mutatja be, saját felfogása szerint.
Júliusban érkezik az elvont játékairól híres American McGee lejújabb agymenése, amelyben a közkedvelt Grimm meséket mutatja be, saját felfogása szerint.


Aki játszott az úriember korábbi játékaival, az tudja milyen világot is képes varázsolni a játékosoknak. Az Alice horror változata remekül sikerült, sok játékos lelte örömét benne. Amikor bejelentették, hogy készül McGee legújabb alkotása, amelyben a Grimm meséket mutatja be saját elképzelése szerint, többen reménykedni kezdtek, hogy egy újabb fantasztikus játékot kapunk. Az epizódokban megjelenő Grimm Tales első része július folyamán lesz elérhető, majd azon kívül még 23, körülbelül 30 perces epizódra számíthatunk. Kíváncsian várjuk, milyen játék született American McGee kezei között.
7.
7.
Tomie7
Szerintem is megjelenik majd a Half Life 3 és a Half Life Episode 3 ,de elsőnek még ki kéne adni az Episode 3-mat. (lehet hogy a fejlesztők tényleg rejtegetik a Half Life 3-mat) Egyébként is a Half Life 2 már mikor megjelent?! Azóta még csináltak Episode 1-et 2-t 3-mat. Mi lessz még a 3 után Episode 4 ??? Már jó lenne ha a Half Life 3-mon járna az eszük!
6.
6.
Gula
van episode 3 ????...... és hl3 is lesszz???....részletezze már valaki
5.
5.
coderman
4.
4.
axaard
Az epizódok nem egyenlő Half-Life 3...
3.
3.
coderman
23 rész és mindegyik 30 perces? Normálisak ezek? Fejlesszenek még 2 évet és adják ki egybe, én útálom ezt. Half life 3-at is teljesen elbassza hogy 3 részben adják ki.
2.
2.
pinksheep
A bad day at LA ( vagy mi :S ) az retentö rossz volt :S Hányinger .
1.
1.
metafenomÉN
ALice hatalmas volt kár hogy már nincs meg akár most is végig nyomnám, remélem ez is legalább olyalesz. ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...