Filmhírek a nagyvilágból

  • Írta: Shifty
  • 2004. július 3.
  • Hír
Link másolása

Így hajnaltájt gondoltam megosztok veletek pár friss filmes hírt. Sajnos az első hírem egy tragikus hír, ugyanis a Keresztapával híressé vált Marlon Brando 80 éves korában elhunyt. Egy Los Angeles-i kórházban érte utol a vég az Oscar-díjas színészt, aki a 80 év alatt több mint 40-en filmben szerepelt, többek között olyan alkotásokban, mint a Superman vagy az Apokalipszis most.

 

 

 

 

 

A következő hír középpontjában egy plakát áll, még hozzá a szeptember 10-én a mozivásznokra kerülő Resident Evil: Apocalypse. A filmet Alexander Witt rendezi és olyan színészekkel volt szerencséje dolgozni, mint a főhőst megformáló Milla Jovovich. Emellett feltűnnek a vásznon: Eric Mabius, Oded Fehr, Sienna Guillory, Jared Harris, Sandrine Holt, Mike Epps, Zack Ward, Thomas Kretschmann, and Sophie Vavasseur.

 

 

 

 

Resident Evil: Apocalypse Hivatalos oldal

 

 

A harmadik hír, pedig az Én, a robot című új Will Smith filmmel kíván foglalkozni. Tegnap exkluzív képeket közöltünk a mai nap folyamán, pedig felkerült a netre a tévé reklám is, amely itt tekinthető meg.

 

I,Robot Hivatalos oldal

 

Zárásként még egy utolsó hír: A Batman negyedik részéről kerültek fel új képek. A Batman Begins-ből olyan képek kerültek ki, melyek a színészeket kívánják bemutatni, de az új Batmobil-ról is sikeresen készítettek képeket a GK kémei.A többi kép a galériában! Íme az eredmény:

 

Batman Begins Hivatalos oldal

 

1.
1.
badguy
R.I.P. Brando és éljen, éljen, Milla!! lesz vmi vámpíros-hentelős filmje is Ultraviolet címmel. nagyon megy manapság ez a vérszívó téma.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...