Batman: Begins

A mozifilm adaptációja
Típus: Akció, FPS

The Dark Knight Rises - mobilos játékadaptáció

Mobileszközökön kap játékadaptációt a nyáron mozikba kerülő The Dark Knight Rises. A Warner Bros. látszólag a Batman: Arkham-játékok mellett nem erőlteti a filmek feldolgozását, egyedül a hordozható kütyükön próbálkozik be egy kis költségvetésű programmal - lássuk belőle az első teasert!

Gotham by Gaslight - videón a törölt Batman-játék

Nem szeretünk törölt játékokról írni, pláne, ha egy egészen elképesztő Batman-játékról van szó. Készült ugyanis egy komor hangulatú, steampunk kivetülés is a Day 1 Studios berkeiben, a népszerű képregény alapján. A Gotham by Gaslight már soha nem fog megjelenni, de most belenézhetünk.

Képeken az új Dark Knight-film Macskanője

Nem kétséges, hogy elég komoly sztárparádét vonultat fel a következő Batman-film, mint ahogy az sem, hogy mindenki epekedve várja, mégis miként jut majd szerephez benne a Macskanő. S persze azt is, hogy vajon mennyire fog feszülni rajta a bőrruci. Nos, most kiderül.

The Dark Knight Rises - itt az első kép

Ha szombat, akkor Cooltúra - ezt most találtam ki, de jól hangzik. Szóval az alkalmanként jelentkező Cooltúra rovatunkban ezúttal a következő Nolan-féle Batman-filmet vesszük elő. Most indult el ugyanis a The Dark Knight Rises hivatalos oldala, s ennek örömére megjött az első kép is.

Megalapították a DC Entertainmentet

Talán a Disney és a Marvel legújabb közös akciója miatt alapította meg a Warner Bros. a DC Entertainmentet, melyet a Warner Premiere elnöke irányít majd.

Unreal Engine 3 hajtotta MMO a Sony-tól

Az MMO-játékoké a jövő! Tudja ezt jól a Sony is, ki amellett, hogy megvásárolta a mostanság oly népszerű Unreal Engine 3-t, egy efféle játékot készíttet.

Heti megjelenési lista

Ismét megérkezett a heti megjelenési lista! Ezúttal a PS2-eknek kedvezett a szerencse, hiszen néhány igen komoly játékkal gazdagodhatnak a héten...

Batman Begins International Trailer

A mindenki által ismert képregényhős, a Denevérember ezúttal ötödik alkalommal tér vissza a mozivászonra, hogy végre megtudhassuk hogyan is lett Bruce Wayne-ből...

Batman lövések

A Worthplayinges arcok levadásztak 2 vadi új Batman: Begins screenshotot. Természetesen a friss lövéseket máris megtekinthetitek galériánkban!

Batman: Begins shotok

Oldalunk kicsiny galériája épp az imént bővült néhány vadi új Batman: Begins screenshottal! Fogadjátok őket szeretettel!