Kiszivárgott az Activision új játékainak listája

  • Írta: fojesz
  • 2008. június 16.
  • Érdekesség
Link másolása
A kora délutáni Pókember-hír talán kacsának bizonyulhat, az már bizonyos, hogy az egyik cím valóban el fog készülni hamarosan - persze itt még nem áll meg az élet.
A kora délutáni Pókember-hír talán kacsának bizonyulhat, az már bizonyos, hogy az egyik cím valóban el fog készülni hamarosan - persze itt még nem áll meg az élet.

Egy újabb - szintén a minap kiszivárgott - lista is megerősíti, hogy készül a Spider-Man vs. Marvel Zombies, mely PS3-ra, X360-ra és Wii-re fog megjelenni: a története szerint derék hősünk egy hatalmas zombiinváziót állít meg 2149-ben, így a játék nem csupán sztorijában, de stílusában is meglehetősen elüt majd az eddigiektől. Folytatva a képregényes játékok sorát, örömmel számolhatunk be róla, hogy készül a Marvel: Ultimate Alliance folytatása. A játékosok egy háború közepébe csöppenhetnek majd, ahol a két fél közül választva harcolhatnak Hulk, Wolverine, Spider-Man, Venom, vagy akár Human Torch oldalán. A Powers & Titans elején magad hozhatod létre szuperhősödet, s bár remek egyjátékos módot ígérnek a fejlesztők, a lényeg a multiplayer lesz, ahol barátaiddal saját szuperhős-csapatokat alakíthatsz.

Készül a Transformers 2: The Ultimate Battle is, mely természetesen az azonos című filmet veszi alapul. A folytatás a korábbi játékhoz hasonló lesz, azonban immáron lehetőség lesz két karakter között váltogatni, vagy ha úgy tetszik, kooperatív módban tolni az eseményeket. Tony Hawk téren is újítania kéne a cégnek, ha győzni akar a Skate-tel szemben: a készülő Tony Hawk's Adrenaline valószínűleg remek vérfrissítés lesz, hiszen gördeszkás, mozgásérzékelő "Balance Board" jár hozzá. Végül, de nem utolsó sorban kapunk majd egy Ultimate Band névre hallgató zenés játékot is, mely a Guitar Hero IV mellé lesz erősítés az EA Rock Band-je ellen. Várjuk a bejelentéseket!
10.
10.
Sonny2
Nekem a wolfeinstein 2 kéne már, 4 éve csinálják, és nem igaz hogy nincsen még olyan állapotban a játék hogy bemutassák most.
9.
9.
Hablaty
Haha, Activisionnél nagyon szerethetik az ultimate szót.6 játékból 3 ultimate.Amúgy az Ultimate Alliace 2-t várom ezek közül
8.
8.
Optimus Prime
Ez a Transformers 2 játék a film adaptációja lesz vayg egy stand-alone játék? Mert mostanság olvastam, hogy készül a filmes verzió, egy Animated játék sajna csak DS-re, valamint egy mobil játék. Azt hiszem utóbbikna a címe lesz THe Ultimate Battle. A 2. film alcíme Revenge of the Fallen.

Mindenesetre a karakterválasztás és a co-op mód jól hangzik.
7.
7.
Sonny2
És a Castle Wolfeinstein 2.-ővel mi a helyzet, nem lesz bejelentve már vagy mi.
6.
6.
pinksheep
Ahogy glek mondta az Activisionnak két oldala van . De enyire bugyuta történetett mint ami a spajderman vs. marvel zombies-ba lesz . Hát hihetetlen , összeset égetni kéne :|
5.
5.
metafenomÉN
Marvel: Ultimate Alliance folytatása. Juppi

Ez mennyi kellemes percet okozott pedíg előszőr szivtuk a foginkat mia a sz@r ez :)
4.
4.
Glek
Amúgy nem úgy volt, hogy egyesülnek vmi Activision Blizzard-dá? Vagy ezt csak álmodtam? :D
3.
3.
Glek
Amilyen ütemben képesek ontani a sz*rt, sztem nem telik bele sokba. :)

Amúgy Activision-nak két oldala van. Van ez a szégyen, ami minden idióta mozifilmből csinál vmi használhatatlan adoptációt, folyamatosan Pókköcsögről meg Marvel-ről hallani (azokon belül is csak Pókember, Szuperman, Batman, X-men, meg még pár megszokott téma)... Elfelejthetnék már ezeket. Dunát lehetne rekeszteni a sok jó képregénnyel. Most így hirtelen egy Spawn játékot el tudnék viselni. :) A másik oldala meg az Activision-nak az amit aranyba öntenék, hisz kaptunk tőlük CoD-ot, Doom-ot, Quaket. :)
2.
2.
fojesz
Simán lehet, hogy azok is elkészülnek majd - ezek olyan címek, amik a közeljövőben készülnek el. A pókembernél lehet hogy éveket kell rájuk várni.
1.
1.
pstomi
csak azt nem értem ha a pokember listábol az egyik igaz volt akkro a többit honnan szedték?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...