Első képek a Gothic 3 kiegészítőjéből

  • Írta: Ghost
  • 2008. június 18.
  • Képek
Link másolása
Az idei év végén érkezik a sokak számára csalódást okozó Gothic harmadik részének első kiegészítője, amely még szebb grafikát és új harcrendszert ígér.
Az idei év végén érkezik a sokak számára csalódást okozó Gothic harmadik részének első kiegészítője, amely még szebb grafikát és új harcrendszert ígér.

A JooWood munkatársai már javában dolgoznak a 2006-ban megjelent Gothic 3 első kiegészítő lemezén. A hivatalos sajtóközlemény szerint az expanzió tartalmazni fog megannyi új küldetést, fegyvereket, helyszíneket, valamint az olykor zavaró harcrendszert is átalakítják egy sokkal kényelmesebben és könnyebben használhatóra. A Forsaken Gods története egy átvezetőként is szolgál majd, hogy felkészítse a játékosokat a közelgő negyedik epizódra, amelynek a megjelenése valamikor 2010-ben várható. A fejlesztők szerint az eddiginél szebb grafika tárul a szemünk elé az év végén megjelenő játékban. A friss képeken megcsodálhatjuk, hogy mi is az a látvány, amelyet a kiegészítőben várhatunk: egyelőre nem tűnik sokkal szebbnek, mint a Gothic 3, ám ez a megjelenésig még változhat. Bízzunk benne, hogy több idő jut tesztelésre, mint az alapjáték esetében és nem kell majd milliónyi buggal megküzdenünk a megjelenéskor.
7.
7.
felegyi
Én is vertem az asztalt a hosszú töltési idők miadt! És volt amikor még ugy is szagatott! Pedig az akkori gépemen igencsak fullon kelett volna mennie!
6.
6.
Rave24
hát igen, a 3. rész egy nagy 'BUGHALMAZ', mert nálam a képernyő szinte teljesen fekete volt és nem láttam semmit, de ha lenéztem a földre akkor viszont bejött minden.:O mondom kössz, majd akkor játszok vele amikor sikerül egy olyan kiadást adni a játékból, akkor talán.
5.
5.
Gula
érdekes nekem pedig épp az oblivion nem jött be
4.
4.
Glek
Ez egy hatalmas kalap ..... volt. Úgy köszönő viszonyban sincs az Oblivionnal, hogy az csak na! Annó páran istenítették, s rávettek, hogy próbáljam ki eme remekművet. Hát szvsz még shareware játéknak is szégyen. Szörnyű grafika, szörnyű játékmenet... ez csak egy személyes vélemény. Azért másnak tetszhet. ;)

A 4 meg kap egy esélyt. :)
3.
3.
Metal fiú
a Gothic 4 az király lesz
2.
2.
LiMiT
Na kíváncsi leszek hogy mennyivel lesz jobb mint a Gothic 3. Nekem már az se tetszett. :S Lehet én voltam a béna, de volt a gém elején egy küldi, ahol 3(vagy több) vaddisznót vagy farkast kellett leölni...EGYSZERSE sikerült megölnöm EGY darabot se közülük, azok meg sorra gyilkolásztak. -.- Na itt aszondtam istenpá. Haverom továbbjutott, de ő is azt mondta hogy szar gém. Szal a 3 SZERINTEM úgy sz@r ahogy van. Remélem a kieg jó lesz, mert a Gothic 1-2t imádtam!
1.
1.
Gula
azthittem hogy ez egy teljesen egyedülálló rész nem pedig kiegészitő... na mind1...

ami a harcrendszert illeti hát tényleg megpapálja az ember agyát

(értsd: van egy 3 méteres csatabárdod de ha egy nyamvatt farkas rádugrik és hamarabb elkezd harabdálni nem tudsz lecsapni de helyette karaktered ritmikusan nyavajog "áucs""áúú" és így végez egy legendás orkgyilkossal egy sima farkas..akik esetleg nem jáccották) ezért is lettem varázslo benne...de a graf ra nem értem a panaszokat nagyon is szép
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...