Gothic 3: Forsaken Gods

Kiegészül a díjnyertes, de borzalmas Gothic 3. A kiegészítő átvezetőt képez a harmadik és a készülő negyedik rész története között.

Érkezik a Gothic Complete Collection

Újra kiadják a Piranha Bytes Gothic-sorozatát, számos extrával megspékelve. Ha viszont csak a Gothic 3 bővített kiadására vágysz, arra is beruházhatsz április folyamán. A klasszikus RPG sorozat a harmadik rész után kifulladt, de még nem késő, hogy beszerezd a legjobban sikerült darabokat.

Lezárult a Gothic 3: Forsaken Gods nyereményjáték

Nyereményjátékunkban két darab eredeti Gothic 3: Forsaken Gods és két G DATA TotalCare 2009 szoftvert sorsoltunk ki. A szerencsés nyerteseknek gratulálunk.

Nyerj eredeti Gothic 3: Forsaken Gods játékot!

Nyereményjátékunkban a cdv-seven m jóvoltából eredeti Gothic 3: Forsaken Gods játékot és G DATA szoftvert nyerhetsz. Tippelj és zsebelj be mindent!

A heti játékmegjelenések

A héten úszni fogunk a jobbnál-jobb játékmegjelenésekben: a napokban jön többek között a Left 4 Dead, a Need for Speed: Undercover, a Tomb Raider: Underworld és a Lips is.

Aranylemezen a Gothic 3 kiegészítője

Aranylemezre került a Piranha Bytes által fejlesztett Gothic 3 első kiegészítője, amely a Forsaken Gods alcímet viseli és november 21-én kerül a boltok polcaira.

Az első Gothic 3: Forsaken Gods videó

Megleshető az első videó a Trine Games által fejlesztett Gothic 3 első kiegészítője kapcsán, amely az idei esztendő novemberében jelenik majd meg, kizárólag PC-re.

Első képek a Gothic 3 kiegészítőjéből

Az idei év végén érkezik a sokak számára csalódást okozó Gothic harmadik részének első kiegészítője, amely még szebb grafikát és új harcrendszert ígér.

Kiegészül a Gothic harmadik része

Kiegészül a díjnyertes (mondják ők), de mégis borzalmas (mondjuk mi) Gothic 3: a kiegészítő átvezetőt képez a harmadik és a készülő negyedik rész története között.