Sokat kell még várni az Assassin's Creed 2-re

  • Írta: fojesz
  • 2008. június 25.
  • Érdekesség
Lauren Detoc, a Ubisoft amerikai elnöke egy interjú során árulta el, hogy pihentetik egy időre az Assassin's Creed-et, s még sokat kell várni a folytatásra.
Lauren Detoc, a Ubisoft amerikai elnöke egy interjú során árulta el, hogy pihentetik egy időre az Assassin's Creed-et, s még sokat kell várni a folytatásra.Ahogy a Prince of Persia visszatérésére is várni kellett, az Assassin's Creed 2 megjelenéséig is sok víz fog lefolyni a Dunán. Detoc azt mondta, hogy akkor hozzák majd ki a folytatást, amikor már nagyon várja mindenki, illetve megígérte, hogy a második részben minden korábbi hibát kijavítanak majd, így mindenki imádni fogja. Elmondása szerint már megtehetik, hogy egy-egy nagyobb címet pihentetnek - remélhetőleg a rajongók tényleg egyre inkább várni fogják a folytatást és nem elfordulnak majd a sorozattól.
28.
Remélemeznemfoglal
26# Ahogy mondod. Főleg azok, akiknek nincs angol nyelvtudásuk. PC-s tesztből idézve: "aki nem találja helyét a játékban, annak egy idő után unalmassá és monotonná válhat." Nekem nagyon bejött a sztori, és ha sikerül beleélni magad, észre se fogod venni hogy már 20x-adjára van ugyanolyan küldetés, mert akiket kihallgatsz, mindig másról beszélnek, és olykor képes teljesen lekötni. Én várom már a 2-t, és remélem a sztori ugyanolyan jó lesz, aki meg kis fordítás helyett fikázza a játékot az menjen GTA-zni meg Devil May Cry-ozni!
27.
Rother
Énis várom már, de amugy én hallotam már pár embertöl hogy a következö rész Velencében fog játszodni és azis a középkorban.

A 3-dik rész már a jelenben zajlik, és akkor már gondolom fegyverek lesznek benne...
26.
torppapa5
Én már várom az AC2-őt, bár remélem hogy nem kell olyan sokat várni rá.
25.
Bins
Na persze unalmas mert gondolom az átvezetőknél meg a fontos beszélgetéseknél elmentél vhova aztán azt se tudod miről szól az egész akk tényleg értelmetlen és unalmas... Mert ha érted a sztorit akkor nem mondasz ilyet...az biztos..am sztem a "hibákra" lehet nem konkrét hibákat értettek hanem pl pont ez az amire sokan panaszkodtak hogy unalmas lesz hamar...
24.
rol88
sztem nincs is hasonlo kategoriáju játék.Ezt sztem GTA jellegüre akarták más században. De ebbe semmi történet semmi izgalom ugyanaz a küldetés 5 fejezeten keresztül(eddig birtam vele csak játszani mert olyan rohadt unalmas).a GTA-ba minden küldetés különböző és ezért jo.meg másért is.:)
23.
Gula
Miért van az hogyha nincsenek jó játékok azért panaszkodunk, ha pedig vannak elővesszük a kritikus szemünket?

Az AC márpedig a jók közé tartozik ez tény.

és ha mégis fikázni akarjátok legalább egy hasonló kategóriában lévő játékkal hasonlítsátok......

ez már majdnem olyan mintha valaki aztmondaná hogy a dirt jobb mert abban gyorsabban tudsz haladni
22.
vergil
tyler TELJESEN IGAZAD VAN!!!!! én is így vok vele
21.
Well
Hogy jön az Assassins Creed-haz a Devil May Cry 4?

Egyik jó a másik azt se tom milyen, plz hasonlítsuk össze a crysist és a PoP-t
20.
tyler001
19# csatlakozom hozzád...nekem assassins creed nem jött be annyira mint ahogy a POP sem :] de azért remélem ac és pop uj része is jó lesz de attol a véleményem nem változik........Devil May Cry 4 pOwWWaaa
19.
felegyi
19# Az hogy mi a jobb játék, mindenki döntse el maga!Nem 1 műfaj a két játék, ezért nem éri meg hasonlítgatni egymással!
18.
vergil
hát a Devil May Cry kurva jó game a legjobb!! az assassin's creed-nél sokkal jobb!!össze se lehet őket hasonlítani.
17.
DerMedve
hát nem tudom, nekem a 4 demoja alapján a DMC csak egy urálós csapkodós pattogós hülyeség.-+
16.
coderman
Mass effect a király... :P
14.
vergil
metal fiú én tudom mi a jó tod mi a jó nem ez hanem a Devil May Cry nalátod az KURVA JÓ már az 1 is leveri az assassin's creed-et elhiheted.
13.
Ca$h
az idő mindenre csak jó hatással lehet: bor, nő, paprikás krumpli... =)
12.
Metal fiú
mert nem tudod mi jó game
11.
vergil
nekem az 1-se jött be nem nagyon érdekeel a 2
10.
MT Raze
Na ja persze... Mátyás az Assassin XD
9.
kancsoka
Nekem nagyon is tetszett az 1. rész nem örülök h pihenteteik de legalább ha alaposan dolgoznak rajta egy remek játékot fogunk kapni!El tom képzelni mi lesz a 2.részbe kiderül h Desmond régi rokona Mátyás király vagy Kinizsi és velük kell bejárni M.O.-!t
8.
shadowtrooper
Még mindig jobb mintha évente adnának ki egy részt és nem törődnének a minőségével, de majdnem falnak mentem amikor 5. napon vége lettés félbehagyták a történetet Utána elkezdtem gyűjtögetni a zászlókat de az nem az igazi és elment tőle a kedvem.#8 most elképzeltem amint Desmond nyom egy leap of faith-et az Empire State Building-ről egy szénakazalba xD
7.
pstomi
Én 3-at várom me az olyan lesz mint a GTA napjainkban fog játszódni
5.
Dr Kratos
Én is imádtam ! jöhetne tőllem már holnap a 2.rész !
4.
konzolos
Hát mindenesetre elég bátor húzásnak tűnik.

Ahoz képest hogy az első rész elég gyorsan kimeríthető
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...