Assassin's Creed

A next-gen konzolokra és PC-re is készülő játéksorozat első része a Prince of Persia-t és a Splinter Cell-t is jegyző Montreal Studio-tól. Az anyag 1191-ben játszódik.
1676098800

Elhagyta a Ubisoftot az Assassin's Creed IV: Black Flag és az Origins kreatív direktora

Jean Guesdon az elmúlt 17 évet a Ubisoft Montréal csapatánál töltötte, idén azonban új vizekre evez az Assassin's Creed IV: Black Flag és az Origins kapcsán ismert fejlesztő.
1662993810

Nem készül remake az első Assassin's Creedből

Ugyan pletykálták, hogy az Assassin's Creed: Mirage mellett készül a legelső rész remake-je is, viszont a sorozat executive producere szomorú hírt közölt a rajongókkal.
1662447600

Milyen játékokra számíthatunk a Ubisoft Forwardon?

A nyári forgatagtól kissé leszakadva a héten végre a Ubisoft is megtartja a maga önálló játékbemutatóját. A franciák azt is elárulták, hogy milyen bejelentésekre számíthatnak a műsor nézői.
1661879848

Kiszivárgott infók az új Assassin's Creedről, készül az első rész remake-je

Újabb infók szivárogtak ki a Ubisoft következő nagy dobásáról, az új Assassin's Creedről. Többek között a címe, megjelenési ideje és a játékmeneten végzett változtatások is kiderültek.
1655139243

15 éves az Assassin's Creed, élő adással ünnepel a Ubisoft

Idén ünnepli a tizenötödik születésnapját az Assassin's Creed sorozat, ezt pedig nem hagyhatja szó nélkül a Ubisoft. Holnap délután egy ünnepi adásban értesülhetünk a széria jövőjéről.
1624006800

Íróra talált a Netflix-féle Assassin's Creed-sorozat

Noha a múlt heti Geeked Weeken nem esett szó róla, egy élőszereplős Assassin's Creed-sorozat is készül a Netflixnél. Mostanra az is kiderült, hogy ki írja majd az adaptáció forgatókönyvét.
1603814400

Élőszereplős Assassin's Creed-sorozat a Netflixtől

Újabb videojátékos adaptáció érkezik a Netflixtől, a streamingszolgáltató ugyanis bejelentette, hogy az Assassin's Creed alapján is élőszereplős sorozatot készít majd. A részletekre még várnunk kell, jelenleg a showrunnert keresik a projekthez.
1590422400

Assassin's Creed - a mellékküldetések története

Érdekes történet látott napvilágot a legelső Assassin's Creed munkálatairól: az egyik fejlesztő szerint a játék mellékküldetéseit az utolsó pár napban dobták össze, miután "a vezérigazgató fia" kipróbálta, és lefikázta az anyagot.
1540913992

Battlefield 1 a novemberi Games with Goldban

A következő hónapban dörzsölhetik a tenyerüket az Xbox Live Gold előfizetői, hiszen egy igazi nagyágyú FPS-t tehetnek a könyvtárukba a Battlefield 1 képében. A DICE alkotása alig kétéves cím.
1510498800

Közös univerzumban játszódik a Ubi két sorozata?

Habár a kiadó még mindig nem hajlandó formálisan is megerősíteni a hírt, az easter eggek alapján viszonylag egyértelmű, hogy közös univerzumon osztozkodik az Assassin's Creed és a Watch Dogs. Spoileres hír következik!