Készül a Blitz: The League folytatása

  • Írta: fojesz
  • 2008. július 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Készül a Midway nagysikerű amerikai focis játékának a folytatása: a Blitz: The League II-t a minap jelentették be PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.
Készül a Midway nagysikerű amerikai focis játékának a folytatása: a Blitz: The League II-t a minap jelentették be PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.



Az ősszel érkező folytatás hűen követi majd elődje által kitaposott ösvényt, ahol nem a szabályok fontosak elsősorban, hanem a játékos szórakozása, így került  sor a pályán küzdő sztárok érzelmeinek és fájdalmának részletesebb kidolgozására. A rengeteg apró továbbfejlesztés mellett a legnagyobb újdonság kétségtelenül a sztorimód, melynek történetét az ESPN Playmakers kitalálója, Peter Egan írta. A játék megjelenése ősszel várható.

4.
4.
drip
Szerintem a bacbreaker lessz a befutó de annek az első részével is játszottam egyszer kétszer havernál is tényleg leesett anno az állam ez meg ...
3.
3.
webadam
Az EA sport játékait már szinte minden sportágban lenyomja valamelyik másik kiadó játéka.Ez az NFL-t,a 2K sports játékai mind legyőzik az EA játékait.(főleg az NBA-t)Nem ártana az EA-nek elgondolkodnia ezen.
2.
2.
zero0
viszont ne feledd h ez nem rendes foci ez inkább "smash and crash and fuck you" foci míg az EA rendes amcsi focit nyomat szal szerintem nem egy kategória...deh én is jáccottam az 1-el ami télleg bazi ütős
1.
1.
pstomi
Ugy érzem eljött az EA-s NFL vége. NFL 09-et szarrá fogja verni ez. Anno az NFL 07-et is szarrá verte a Blitz the League. és ne felejtsük el hogy jön a Backbreaker ami Euphoria enginel van felruházva. Szoval vagy Blitz 2 vagy Backbreaker lesz az idei befutó.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...