Blitz: The League II

Készül a nagysikerű Blitz: The League folytatása: a második rész megjelenése ősszel várható PS3-ra és X360-ra.

Hétvégi galériafrissítés

Rendkívül izgalmasra sikerült a ma esti felhozatal is, hiszen olyan címek teszik tiszteletüket, mint a Blitz II, a Killzone 2, a PlayStation Home vagy a Sims 3.

Egyre nagyobb bajba kerül a Midway

Szorul a hurok a Midway nyaka körül: bár elemzők szerint ez nem fog megtörténni, elvben odáig súlyosbodhat a helyzet, hogy felszámolják a céget.

Eladta a Midway Gamest a Redstone

Hiába bizonygatják a Midway fejesei, hogy cégük új játékai megoldják a pillanatnyi gondokat, a csapat hatalmas adósságai miatt ez nem lesz egyszerű feladat.

A héten megjelenő játékok listája

Ezúttal is bőségesre sikerült a heti játékfelhozatal, s szerencsére a jó címeket sem kell nagyítóval keresni: lesz Dead Space, Saints Row 2 és Golden Axe is.

TGS 2008: Az első nagy adag screenshot

Rengeteg új kép érkezett, van Blitz II, Gears of War 2, Halo 3 Recon, Heavy Rain, James Bond, Mirrors Edge, NFS, Skate 2, meg minden más egyéb!

Szombat esti galérialáz a Gamekapcson

Több száz új képpel bővült galériánk. Csak pár cím: Call of Duty, Midnight Club, Naruto, Resident Evil, Stargate, Star Wars, Sims - ki ne hagyd!

Blitz: The League II - újabb trailer érkezett

Az előző csihi-puhi trailer után itt egy újabb a Blitz: The League folytatásából: nemrég a sérülésekről láthattunk videót, most azok kezelhetőségét vehetjük szemügyre.

Blitz: The League II - ez az igazán kemény sport

Egy meglehetősen "ínyenc" videót láthatunk a most ősszel PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra megjelenő Blitz: The League várva-várt folytatásából.

Készül a Blitz: The League folytatása

Készül a Midway nagysikerű amerikai focis játékának a folytatása: a Blitz: The League II-t a minap jelentették be PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.