Megcsonkított Warhammer Online

  • Írta: Ghost
  • 2008. július 13.
  • Hír
Link másolása
Nem alakulhatnak valami jól a dolgok a Warhammer Online háza táján, mert négy kasztot és négy fővárost eltávolítottak a játékból.
Nem alakulhatnak valami jól a dolgok a Warhammer Online háza táján, mert négy kasztot és négy fővárost eltávolítottak a játékból.


Közeledve a megjelenési dátumhoz, lassan előjönnek a Warhammer Online hibái, hiányosságai. Ez esetben nem a hiány volt a gond, hanem a többlet. Amint elérkezett a Guild beta, a fejlesztők négy kasztot eltávolítottak a játékból, ezek pedig a Choppa, Hammerer, Blackguard és a Knight of the Blazing Sun. Ezzel az akcióval a kasztok száma 24-ről 20-ra csökkent, amely még mindig elég soknak mondható. A fővárosok sem szerepelhettek valami jól, mert a hat közül négynek búcsút inthetnek a játékosok, így csak egy-egy marad a Chaos és Order oldalon. Nagyon fel kell kötni a Mythic csapatának azt a bizonyos nadrágot, ha szeretnének egy megfelelő MMO-t kiadni, amely felveheti a versenyt a jelenlegi legjobbakkal.
3.
3.
metafenomÉN
Ezzel tönkre vágták a játékot RvR így már elég gagyi embereknél Chaosnál nincs semmi tank! Aki MMO-ztott már tudja mit jelent ha egy csapatban nincsen tank... bukást!
2.
2.
korirchun
szerintem olyan h szar játék nincs, ha már egy embernek is tetszik akkor jó, nekem tetszik, csak bírja a gépem,amm az összes wowos ismerősöm kb át fog térni erre
1.
1.
csucsy5
sztem is jó a game de csak videót láátam róla:D

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...