Warhammer Online: Age of Reckoning

A 2008-ban megjelent, Warhammer világban játszódó online szerepjáték.

Az EA bezárja a Mythic Entertainmentet

A Warhammer Online és a Dark Age of Camelot-sorozat fejlesztője már nem létezik többé - az EA megerősítette, hogy bezárja a nagy múltra visszatekintő stúdiót. Nem vagyunk meglepve, a jelek erre utaltak korábban.

Hozzátok vissza a Warhammer Online-t!

Legalábbis ezt szeretné az MMORPG egyik volt fejlesztője, és nem is úgy, ahogy azt a legtöbben képzelnénk: ő egy szerver nélküli, gyakorlatilag játszhatatlan verziót hozna vissza nosztalgia céljából.

Éjfélkor leáll a Warhammer Online

Ahogy azt a Mythic korábban bejelentette, a mai nap folyamán lehúzza a rolót a Warhammer Online: Age of Reckoning. Az MMORPG-nek a licencek lejárta miatt lesz vége, az elmúlt másfél hónapban ingyenes volt a játék.

A zárásig ingyenes a Warhammer Online

December 18-án leállnak a Warhammer Online szerverei, ám a készítők búcsúajándékként ingyenessé tették a hátralévő időt. Ha rendelkezel egy accounttal, máris belevetheted magad az MMO hattyúdalába.

Decemberben leáll a Warhammer Online

A Mythic bejelentette, hogy december végén leállnak a Warhammer Online: Age of Reckoning szerverei. Mivel a licenc lejár, az érdeklődés pedig lankad, így nincs értelme folytatni az MMO üzemeltetését.

Leáll a Warhammer Online: Wrath of Heroes

Március végén leállnak a Warhammer-univerzum alapján fejlesztett MOBA-játék szerverei, mert az nem teljesítette az elvárásokat pénzügyileg. A játék nyílt bétatesztelése közel egy éve tartott.

Warhammer-játék készül a Total War alkotóinál

A Sega és a Creative Assembly közösen kötött megállapodást a Games Workshoppal, így a Total War alkotói több játékot is fejleszthetnek majd a méltán népszerű Warhammer-univerzum alapján.

A Warhammer Online köszöni jól van

A Mythic fejese, Eugene Evans azt nyilatkozta nemrégiben, hogy a Warhammer Online: Age of Reckoning a terveknek megfelelően működik tovább, dacára annak, hogy az EA inkább a The Old Republicra gyúr rá mostanság. Még nem éri meg ingyenes modellre váltani.

Újabb Warhammer Online szerverek zárnak be

Nem különösebben érdekes hír, de azért szépen mutatja a Warhammer Online iránti csökkenő lelkesedést az újabb szerverek bezárása, ami csak azért adhat okot aggodalomra, mert hónapok kérdése, és indul a Star Wars: The Old Republic, szintén az EA háza tájáról. Vajon az sikeresebb lesz?

Ingyenesen tölthető a Warhammer Online kliense

A Mythic foggal-körömmel küzd a Warhammer Online felhasználókért: most épp ingyenessé tette magát a játékot, így csak a havidíjat kell kifizetniük a játékosoknak.