E3 2008: Dragon Age: Origins trailer, képek és infók

  • Írta: Ghost
  • 2008. július 14.
  • Videó
Link másolása
A tegnapelőtt megjelent trailer után egy újabb tekinthető meg, valamint néhány kép és információ is érkezett a játékkal kapcsolatban.
A tegnapelőtt megjelent trailer után egy újabb tekinthető meg, valamint néhány kép és információ is érkezett a játékkal kapcsolatban.


A BioWare legújabb RPG játéka a Dragon Age: Origins nevet viseli. A fejlesztők eddig bármibe kezdtek bele, az sikeres lett, így az új játékot is már sokan várják. A videó és a képek alapján a látványvilágra nem lehet majd panaszunk, ám az információk szerint a harcrendszer is eddig még soha nem látott módon fog érvényesülni, rengeteg kombinációval, hogy egy igazán epikus csatában érezzük magunkat. A harc nem csak kardokkal és különböző kézifegyverekkel történhet majd, hanem a varázshasználók is képesek lesznek hasonló méretű pusztítást végezni, mint a bátor harcosok. Aki mélyen beleássa magát a mágia világába, annak lehetősége lesz a különböző varázslatokat kombinálni, hogy még erőteljesebb csapást mérjen az ellenségre. A karakterkészítésnek hála, minden játékos képes lesz a saját magának tetsző, teljesen személyre szabott karaktert megalkotni, a kinézetet és a képességeket egyaránt. A történetben a már jól ismert BioWare minőséget kapjuk, lesz dráma, érzelem, könnyek. Rengeteg lehetőségünk lesz, hogy döntéseinkkel meghatározzuk a világ sorsát. A karakterünk rendelkezni fog majd egy előtörténettel, amelyben megismerhetjük a világnézetét, a személyiségét. Nagyon ígéretesnek tűnik a Dragon Age: Origins, reméljük hamarosan még több információt, esetleg videót kapunk ezzel a remek szerepjátékkal kapcsolatban.

Ugrás a galériához

8.
8.
csucsy5
valahogy ugy csak még egy kis idő mire kiadják:(

7.
7.
bitbandita
Ez az, el leszek kényeztetve ami az rpg-ket illeti: itt van ez, aztán a Fallout3... csak már játszhatnám őket!
6.
6.
watto
gépigénye nem tűnik nagyobbnak az oblivionénál (képekből ítéltem egy oblivion szintű gépigényt) , najó valamivel jobbak a fények
5.
5.
suti_88
4.
4.
watto
3.
3.
torppapa5
Az infók alapján nem hangzik rossznak.
2.
2.
coderman
Jobban örülnék a Mass Effect 2-nek :P
1.
1.
cserike6
nájsz pikcsőrsz ... faxa gém lesz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...