E3 2008

A világ legrangosabb játékkiállítását, az Electronic Entertainment Expót (E3) 2008-ban is megrendezik, a szokásos Los Angeles Convention Center-ben.

E3 2008 Összefoglaló a Los Angeles-i játékkiállításról

Véget ért idén is a játékok világának egyik legnevesebb eseménye, az Electronic Entertainment Expo, ismertebb nevén az E3, vagyis már az E3 Media & Business Summit. Kaptunk hideget és meleget egyaránt, lássuk mik is voltak a legnagyobb meglepetések illetve csalódások.

E3 2008: A tizenkilencedik videócsokor

A legújabb összeállításban helyet kapott többek között a S.T.A.L.K.E.R.:Clear Sky, Neverwinter Nights 2: Storm of Zehir, Red Alert 3, DC Universe Online, Postal 3 stb.

E3 2008: A Sony csalódott az X360-as FFXIII miatt

PlayStation 3-exkluzívként jelentették be a Final Fantasy XIII-at, de a hétfői Microsoft konferencián kiderült: lesz X360-as változat is. A Sony csalódott.

E3 2008: A tizennyolcadik videócsokor

Elérkezett a tizennyolcadik videócsokor, benne a Crysis Warhead, Red Alert 3, The Agency, Killzone 2, Legendary, DC Universe Online, Lord of the Rings: Conquest.

E3 2008: Nem jutott idő a Bungie bejelentésére

Alig vártam a hétfő estét, alig vártam, hogy elkezdődjön a Microsoft konferenciája, alig vártam, hogy megtörténjen a Bungie bejelentése. Végül nem kaptam semmit.

E3 2008: A harmadik galériafrissítés

Ismét közel hatszáz képet töltöttünk fel galériánkba, melyek mind az E3 során érkeztek. A felhozatalban rengeteg jó cím kapott helyet, érdemes megnézni!

E3 2008: Hivatalos: jön a KotOR MMO

Egy ideje kering a pletyka a világháló különböző zugaiban, ám most végre hivatalosan is megerősítést nyert, hogy készül a KotOR MMO.

E3 2008: A tizenhetedik videócsokor

A tizenhetedik videócsokorban található a S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky, The Wheelman, Baja, SW: The Force Unleashed, Dragon Age: Origins stb.

E3 2008: A tizenhatodik videócsokor

Megérkezett a tizenhatodik videócsomag, amelyben megtalálható a Destroy All Humans, Left 4 Dead, Project Origin, Resistance: Retribution, Siren, Viva Pinata stb.

E3 2008: A tizenötödik videócsokor

A tizenötödik videócsokorban megtalálható a Mercenaries 2, The Sims 3, Ratchet & Clank: Quest for Booty, Scorpion, Gravity, PixelJunk Eden és NBA 2009.