E3 2008: Videók a 0. napról

  • Írta: Ghost
  • 2008. július 14.
  • Videó
Link másolása
A nulladik napon megannyi információval gazdagodtunk a Microsoft konferenciáján, így hát vessünk egy pillantást néhány ma megjelent videóra is.
A nulladik napon megannyi információval gazdagodtunk a Microsoft konferenciáján, így hát vessünk egy pillantást néhány ma megjelent videóra is.


Egy csokorba gyűjtve megnézhettek négy videót, amelyek az E3-on bemutatandó kedvcsinálónak készültek. Az egyik közülük a várva várt Fallout 3, majd a vicces Lego Batman, utána menekülés a víz elől a Hydrophobiában, majd végezetül egy kis rettegés a Resident Evil 5 megtekintése után.





28.
28.
Senten
Fúú gyerekek ez a RESIDENT EVIL 5 ez brutálisan jó lesz..Tiszta olyan mint a 4 és az volt a kedvenc részem.Remélem hogy lesz Pc-re késöbb.



Én a Fallout történetét nem ismerem de jól néz ki ez a 3. rész és a Bethesda csak jó játékokat készít.Szal én bízok benne.
27.
27.
csucsy5
szttem ugy sokkal jobb:D
26.
26.
bitbandita
McDuff: a F3-ban van TPS! Úgy működik mint az Oblivionban, szal nem muszály FPS-ben játszani!
25.
25.
szocs08
De ezt is úgy bírom már megint elkanyarodtunk teljesen a témától mert pár hülye barom már megint elkezdte a másik ócsárolását. Okosok vagytok gratulálok:(
24.
24.
bitbandita
UramIsten, mi ez a szar duma, hogy nem "bírja el a PC"???? bobbyka, elárulok valamit neked meg a többi okosnak: konzolos játékok= kisebb pályák, kisebb felbontású modellek, kisebb felbontású textúrák, gyengébb minőségű shaderek.
23.
23.
Gula
a jelenlegi legdrágább legütősebb pc legalább kétszeresen lenyom egy konzolt....

amit pedig mi használunk hát az naggyából a konzolokkal egyszinten van....

bobby pedig egy zsák döglött pillangó szintjén van, de ha igyekszik előléphet zoknivá
22.
22.
coderman
Már hogy a vérbe ne birná el? A PC-t folyamatosan lehet bővíteni, így jobban tudja követni a technika fejlődését mint a konzolok, ezért van az, hogy a grafikailag igazán úttörő játékok először PC-re jönnek ki (pld Crysis)
21.
21.
szocs08
De szeretem amikor "ne adják ki pcre mer akkor hülyék lennének, csak megbuknak, minek az?". Most őszintén ha azt mondták volna mondjuk a re5-re hogy csak pcre jöm ki mi lett volna az első? Az hogy: De buzik nem bírják ki adni konzolra, akkor biztos szar. Mi fáj nektek abban hogy kiadnak valamit pcre? Ilyenkor annyira érdekel mindenkit szegény fejlesztők sorsa de amikor meg el halasztanak valamit akkor meg rossz köcsögök mi? DarkSoul az egyedüli értelmes konzolos itt.
20.
20.
Ne4ndR
Hogy hogy nem bírná a pc a re5-öt és a GTA4-et?
19.
19.
klemid
22:Nem PS3-as verzió volt mert amikor bakot tart a csajnaka csávesz akkor kiirja hogy B!!!És én amikor PS-ezek akkor nem B-t szoktam nyomni hanem X-et!!! :D
18.
18.
McDuff
asszem a 3. videora mondják azt h WTF?nah m1.a Fallout 3-al nem vna bajom nekem se csk hát a mozgások,azok nem eléggé dinamikusak és én ezt a játékot szeretném TPS nézetben jáccani,ha már RPG sztem akkor így illik,FPS nézetben elkapna a STALKER érzés(nem mintha bajom lett vna azzal a játékkal)a Resi 5...az meg hát...nem ezt vártam:/a grafika nem szép,hol van amit ígérgettek?ki megyek a napra stb.közelében nem volt az előzetes videoknak.továbba láccik h ps3as verzio volt me ott szokott ennyire feltűnűen fako lenni a kép.sok dolguk eddig még nem volt vele,szal én azt mondom jot tesz ennek az az 1 év késés...a hangok megmaradtak,a mozgások(bár ez nem zavar annyira,eltekintve a késsel vágom szét a hordokat látványtol,már a 4. részben is röhejes volt billentyűvel ráirányítanixD)viszont lehajol a pénzért(dícséretes),2en nyomhatjuk eccere(elég zavaro volt mondjuk h a csaj bal kezesxD),szép a HUD(bár meg se lepődtem vna ha marad a régi)szal van még idejük és remélem ki is használják mert ez vérszegény volt gyerekek...nem igazán rettegtem,semmi sötétség,árnyék...azt hittem megint szar pc-s portot nézek
17.
17.
huszti
tényleg bobby, ha betöltöd a 12.-t kiállsz ellenem 1 bunyóra? lekötjük a kezem nyugi
16.
16.
Vincenzo
19: hát te sem vagy sokkal jobb bobby-nál...vagy csak jól titkolod...
15.
15.
djdonci02
És ki a francot érdekel Bobby véleménye??he?Na mind sok kis GTA buzi nektek sincs jobb dolgotok?
14.
14.
Aure
8: Várom már, hogy elérd a 10. évedet, és egyszer normális hozzászólásod legyen bármihez. A mondatok végére pontot teszünk. A mondatok elejét, pedig nagy betűvel kezdjük. Pontosabb infókért ajánlom ezt: http://www.libri.hu/hu/book/nyelvkonyv_szotar/magyar/magyar_helyesirasi_szotar


Hidd el, neked szükséged van erre.
13.
13.
air 2
bobby-ka vegyél meg mindent,vagy vetess meg mindent.CSAK KUSSOLJ BE!!!!
12.
12.
huszti
Am sztem a GTAIV se lesz PC-re, meg a RE5 se, mert a gép úgyse bírná el, meg bobby is azt mondja h ne legyen, szóval úgysem lesz.
11.
11.
bobby
csak pcre nem fogják... akkor nagyon hülyék lennének... nem ilyen hülyék h pcre kiadják h mindenki letöltse... inkbb a gta5ön dolgozzanak... ha bejelentik a 4et pcre akkor nagyon hülyék és bu.ik...
10.
10.
bobby
9: remélem is... nem birja el a kicsike gépecske??? ennyit ér a pc!
9.
9.
szab92
szerintem meg adjak csak ki pc-re a pcnek meg nem eros csak kell egy jo kis videokartya
8.
8.
NikoBellic
holnap 19:45-kor Rockstar lesz remélem bejelentik a GTA-t
7.
7.
bobby
remélem nem adják ki pcre a re5-t... mindenki letöltené, nem érné meg... én meg ps3ra veszem meg... :)
6.
6.
zero0
gyáááá a fallout mekkora királyság...
5.
5.
Jery
Nagyon jol nez ki a Resident Evil 5. Szerencsere nagy az eselye, h kiadjak PC-re is.
4.
4.
LiMiT
Nekem nagyon bejön a Fallout 3! :)) Igaz, a mozgás nem a legjobb, de ezen még lehet javítani...mondjuk ez engem nem gátol abba hogy kijátszam 56szor. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...