E3 2008: A második videócsokor

  • Írta: Ghost
  • 2008. július 15.
  • Videó
Link másolása
Újabb videócsokor, amelyben olyan címek szerepelnek, mint a Fallout 3, Viva Pinata, Mirrors Edge, Final Fantasy XIII, Fable 2 és Prince of Persia.
Újabb videócsokor, amelyben olyan címek szerepelnek, mint a Fallout 3, Viva Pinata, Mirrors Edge, Final Fantasy XIII,  Fable 2 és Prince of Persia.

Fallout 3





Viva Pinata: Trouble in Paradise



Mirror's Edge





Fable 2







Final Fantasy XIII



Prince of Persia: Prodigy


21.
21.
torppapa5
Fable 2, POP 4, Mirror's Edge. Ezek mind nagyon jó játékok lesznek. De azért a többieket se hagyjuk ki: HL2 ep3, Portal Still Alive, Portal 2, Guitar Hero 4 és még sorolhatnánk. Nem rossz játékok jönnek ebben az évben és 2009-ben.
20.
20.
gorgo2
Fable 2 és a Final FantasyXlll azok nagyot fognak ütni,de remélem a final nemcsak online-n lesz játszható...
19.
19.
k_mark93
A Final Fantasy videó nagyon durva!!!Eszméletlen milyen jól néz ki!!!A Mirror's Edge és természetesen a Prince of Persia is jöhet majd a kosárba,csak jelenjenek már meg!!!:)
18.
18.
zuzo1
ez a Mirror's edge iszonyat jó lesz! a Fable 2 aztmegt tuti megveszem ha kiadják pc-re! Final Fantasy-hoz meg kár hogy nincs ps3-am :(
17.
17.
Optimus Prime
Mirror's Edge rulz!

Etzel jól mondja, a játék nem lesz olyan könnyű. Az ilyen bemutatókon mindig be van lőve egy-egy cheat. Itt például a "god mode" - bal alsó sarkot figyelni - máskülönben én is azt hittem Faith golyóálló.
16.
16.
m4rko
16, 14:

Most én nem tom hogy jön -e mer gamekapocs-on csak xbox360-ra van írva viszont gamestaron, meg pcgurun írva van pc-re is, szal nem tom.
15.
15.
babace
14:

Sajna úgy tudom hogy nem :-(
14.
14.
Batri
hogy a Final Famtasy-ról is szót emlitsünk.. sztem kibeb@xott jól néz ki o_O
13.
13.
CB
Skacok!!! FABLE 2 JÖN PC RE????????????
12.
12.
babace
Mirror's Edge, Fable 2 és POP nagyon kellenek mááááááááár!!!!!!
11.
11.
McDuff
ez Mirror's Edge ez naon jo játék lesz!le a kalappal annak kinek kipattant a fejéből ez az ötlet!csak ne legyen könnyű játék,me kicsit annak tűnt most.de a hangulat az naon átjött,szinte már azt hittem h én jáccok és szurkoltam h "fussál már!fussál már!me elkapnak" én jobban izgultam sztem mint aki jáccottxD
10.
10.
Etzel
Mirror's Edge-ben mikor átdobja a csomagot, bal alsó sarokban azért befigyel az amiért ilyen "jól" játszik a teszteres rajta, LOL XD

( God Mode)
9.
9.
Xabinho87
Hát nem is tudom... Szépen néz ki a Mirrors Edge, de nagyjából ennyi is a játék. A színek néhol szerintem már túl élénk színűek, de ez még belefér. Szerintem sokak fognak a játékban csalódni. Majd akik kipróbálják örülnek neki, hogy milyen szépeket lehet benne ugrálni és ezzel vége is a játéknak. Nem várok tőle sokat.
8.
8.
huszti
7.
7.
drip
okés okés nem azért csak én nagyon szívemen hordom ezt a játékot és látom is hogy ki van rakva
5.
5.
Ghost
Harmadikban van a Dead Space, egyesével ne rakunk ki videót, csak különleges esetben, az E3 ideje alatt.
4.
4.
Well
POP és mirrors edge :)
3.
3.
drip
jaja a PoP nagyo brutál lett/lessz de a fable 2,mirror's Edge és a falloutot se feledjük a Dead Space videó miért nem került ki vagy a 3. videócsokorral jön mert ha nem beküldeném
2.
2.
Ras Al-Joe
Nekem is tetszik a POP, és a Fallout is nagyon jonak tünik.
1.
1.
Ghost
Prince büntet, nekem nagyon tetszik :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...