E3 2008: Singularity bejelentés videóval

  • Írta: Ghost
  • 2008. július 16.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Activision megbízásából a Raven Software egy időmanipulálós FPS játékon dolgozik, amely elérhető lesz a PC, Playstation 3 és Xbox 360 platformokra egyaránt.
Az Activision megbízásából a Raven Software egy időmanipulálós FPS játékon dolgozik, amely elérhető lesz a PC, Playstation 3 és Xbox 360 platformokra egyaránt.


A Wolfenstein munkálatai mellett a Raven Software egy másik játékon is dolgozik, amely a Singularity nevet viseli. Az FPS műfajt hivatott erősíteni a játék, amelyben lehetőségünk lesz az idővel játszani, visszahajtani, hogy a dolgok kedvünk szerint történjenek. A rövidke videón kívül más információ egyelőre nem érkezett a játékról, reméljük hamarosan többet is láthatunk majd belőle.
7.
7.
Optimus Prime
Hát ez nem keltette fel az érdeklődésemet. A TimeShift ötletes játék, de ebből nem derül ki mit tudunk az idővel csinálni.

Lopásnak nem lehet hívni, inkább remake. Kérdés jó vagy rossz...
6.
6.
alex512
A koppintásról csak annyit hogy egy játékot akár éveken keresztül fejlesztenek teljes titokban és a Timeshiftről akkor hallottak a fejlesztők legelőször mikor mi is, szval nehezen lehetne koppintásnak nevezni. Egy Sci-fi-nél meg nem meglepő az idő manipulálása.
5.
5.
pinksheep
Miért timeshift kooppintás? Mert van benne idömanipulácio? Mert akkor az összes létezö 3D-s PC-s FPS Wolfenstein 3D koppintás . És valami nem lesz bioshock koppintás attol hogy van rozsda meg vas . A wolfenstein meg a raven csinálta ergo saját maguktol lopnak?
4.
4.
cserike6
Nemtom sztem nincs ebbe semmi extra - ez Timeshift koppintás, a Wolfenstein meg tiszta Bioshock csak szárazföldön
3.
3.
Kocsis92
Tetszik ez az oroszos akcentus XDXD. Am kivi leszek erre, a timeshift se volt rossz játék,de azért sztem több volt benne a potenciál. remélem ez kitölti a tátongó űrt :D
2.
2.
tjames
Timeshift egyértelműen ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...