E3 2008: A kilencedik videócsokor

  • Írta: Ghost
  • 2008. július 16.
  • Videó
Link másolása
A kilencedik összeállításban olyan videókat láthattok, mint a Disciples 3, Pure, Age of Booty, Unreal Tournament 3, The wheelman vagy az Eternal Sonata.
A kilencedik összeállításban olyan videókat láthattok, mint a Disciples 3, Pure, Age of Booty, Unreal Tournament 3, The wheelman vagy az Eternal Sonata.

Disciples 3



Pure



Age of Booty







50 Cent: Blood on the Sand



Unreal Tournament III



The Wheelman



Eternal Sonata




6.
6.
driftking15
5.
5.
some
Disciples 3: Várom egy picit. Az az egyedi dark fantasy világa magávalragadó volt a kettőben is. Szarrá veri a Heroes - t, nálam.
4.
4.
Dcrysis02
50Cent...jesszusom....az életben be nem tenné a lábát Afganisztánta vagy Isztambulba vagy hol is játszódik a játék.Meg tök röhejes hogy egy pulcsiban lövik végig magukat semmi védőfelszereléssel.Na ja fifty-n van egy mellény.Az életben is szétesik a G-Unit.Már Young Buck is elhagyta a csapatot,és őt volt még érdemes hallgatni.Fifty lassan,de egyenletesen szétveri a saját maga által felépitett stulisát.
3.
3.
tjames
"the Wheelman".... Milo Burik :) Miért nem mindjárt Niko Bellic? Kísérteties nem?
2.
2.
demon68
távol álljon tőlem hogy warezt reklámozzak, de az UT3 már 3 hete fenn van torrent xbox360-ra, ugyanezekkel az extrákkal. ne csodálkozzanak ha rosszabbak lesznek az eladásaik. Pure király lesz
1.
1.
laca009
kapja be az xbox a pluszjaival SZAR ..I.. miért az xboxot veszik többen? mert olcsobb miért flash-eltetik ki mert anyival drágábak a játékok mint a gép miért csinálnalk free point-os oldalakat mert senki nem akar 6000 forintért elö fizetni rá 1 hónapra... elentétben a ps3-mal anál kellemesek az árai a játékoknak és ingyenes a multi ja és nem csinál egy baromi nagy karcot a lemezbe
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...