When its done státuszba került az Alan Wake

Link másolása
Nemrég felröppent a hír, miszerint az új Remedy játék, az Alan Wake szerepelni fog a Tokyo Games Show játékai közt. Most azonban erős késésről kell beszámolnunk.
Nemrég felröppent a hír, miszerint az új Remedy játék, az Alan Wake szerepelni fog a Tokyo Games Show játékai közt. Most azonban erős késésről kell beszámolnunk.

A múltkori hír, miszerint a TGS-en bemutatják a játékot, és azt a nyertest is, akit 'digitalizáltak' hogy szerepelhessen a játékban, még 2007-es hír volt, és már rég együttműködött az illető a Remedy-vel, hogy az Alan Wake világába tehessék - nyilatkozta a projekt rendezője, Markus Maki.

A jó pár éve fejlesztés alatt álló játék megjelenési dátumáról a Remedy  legutóbb így tájékoztatta a közönséget: "Mikor jön? Majd ha készen lesz." - ezt a módszert alkalmazza a kiadó a legtöbb játékánál, hogy elég idejük legyen a projekteket befejezni.

De hogy a játékosok ne higgyék, hogy vaporwarera várnak, mint a STALKER: Shadow of Chernobyl esetében, a hivatalos fórumokon megnyugtatták őket: "A Remedy még mindig azon a felejthetetlen játékon dolgozik, amire mindannyian várnak." - Reméljük belátható időn belül el is készül.
11.
11.
Bins
coderman...egyetértek minden szavaddal!!! ^.^
10.
10.
coderman
Majd a Microfos a farkukra lép, 2009 elejére a boltokban akarom látni. Szerintem istentelenül jó játék lesz.
9.
9.
Bloodrose
Azt ugye mindeki tudja, hogy a Remedyt mindkét Max Payne esetében a 3d Realms pénzelte? Csak mert, ha tanulhattak tőlük valamit, az a When it's done! szlogen...
8.
8.
maxy182
A Remedy hegessze inkább a Max Payne 3-at... A fél karomat odaadnám azért a játékért...
6.
6.
warrior28
Legalább mindenkinek jól fog futni mire kijön :D
5.
5.
coderman
K2: Nem, ezt saját motor fogja hajtani, melynek neve The Alan Wake engine :D
3.
3.
tombar
1.
1.
Chocho
Sajnos egyetértek. A bemutatása óta sokat kopott a fényéből... De ki tudja, a Max Payne is jól sült el, szóval még nincs veszve minden. :)
1.
1.
Metal fiú
kiváncsi leszek milyen lesz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...