Alan Wake PC, PS4, PS5, X360, XBOXONE, XSX

"A rémálmainkból ismerős lények éjszakánként megelevenednek, bár a vadonban kóricálva napközben sem lehetünk teljes biztonságban..."

Meglepetés: Switchen is megjelent az Alan Wake Remastered

Egy évvel ezelőtt jelentős ráncfelvarrást kapott mindenki kedvenc zseblámpás regényírója, a Switch-tulajok azonban sajnos kimaradtak a buliból... egészen mostanáig.

Otthagyta az Alan Wake-sorozat showrunnere a projektet

Göröngyös úton halad az Alan Wake-sorozat forgatása, most épp a showrunner hagyta ott a stábot.

Alan Wake Remastered teszt

Több mint egy évtized után ismét visszatérünk Bright Falls rémálomba illő kisvárosába. Ez a visszatérés azonban egyszerre nosztalgikus és keserédes, mert ugyan a külcsín megszépült, a belbecs érintetlen maradt.

Egyre biztosabb, hogy Switchre tart az Alan Wake

Noha hivatalos bejelentést még mindig nem kaptunk a témában, a brazil korhatár-besorolásokért felelős szervezet után az ESRB is felvette az adatbázisába a switches Alan Wake Remastered adatlapját.

Brit toplista: csak a második lett a Far Cry 6

Habár a múlt hetet (is) alaposan megszórták játékpremierekkel a kiadók, egyik újonc sem tudta megdönteni az aktuális FIFA-epizód uralmát. Még a Far Cry 6-nak is csak egy második helyre futotta.

Megjelent az Alan Wake Remastered

Tizenegy év után visszatérhetünk Bright Fallsba, ahol feljavított látvánnyal kelnek ismét életre Alan Wake rémálmai. A tegnapi megjelenés mellé természetesen egy utolsó előzetes is dukált.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az őszi játékőrület, ezen a héten is lesz miből válogatnunk, ha játszanivalót keresünk. Szokásunknak megfelelően most is listába szedtük az elkövetkező napok újdonságait.

Alan Wake Remastered - befutott a gépigény

Nyakunkon a felújított Alan Wake megjelenése, így a Remedy hivatalosan is bemutatta, milyen minimum és ajánlott hardverre lesz szükségünk, ha PC-n szeretnénk majd visszatérni Bright Fallsba.

Alan Wake Remastered - ilyen volt, ilyen lesz

Kicsit több mint egy hét múlva befut az Alan Wake felújított kiadása, ami ráadásul tartalmazni fogja a korábban megjelent két letölthető bővítményt is, természetesen azokat is felmelegített változatban. Most megnézhetjük, mennyit is változik a játék.

Switchre tart az Alan Wake Remastered?

A brazil korosztály-besorolásért felelős szervezetnek köszönhetően idő előtt derült ki, hogy a nemrég bejelentett Alan Wake Remastered az októberi premiert követően valamikor Nintendo Switchen is tiszteletét fogja tenni.