Alan Wake PC, PS4, PS5, X360, XBOXONE, XSX

"A rémálmainkból ismerős lények éjszakánként megelevenednek, bár a vadonban kóricálva napközben sem lehetünk teljes biztonságban..."

Egy gótikus fantasy játék lehet Sam Lake következő nagy dobása

Az Alan Wake II atyja a frissen megjelent játék sikerei után sem akasztja szögre a kabátját. A Remedy alapítója és a stúdió rezidens írója egy nagy költségvetésű, sötét fantasy játék ötletét dédelgeti.

Alan Wake visszatekintő

Az Alan Wake azon ritka videójátékok egyike, amelyek köré úgy épül fel egy komplett univerzum, hogy még csak most kap hivatalos folytatást. A hamarosan érkező második rész okán nosztalgiázzunk egyet az író kalandjain!

A Fortnite-ban kapott ütős, játszható összefoglalót az Alan Wake

Őrülten hangzik, de ha ti is az Alan Wake 2-re vártok, akkor jelenleg a Fortnite a legjobb hely arra, hogy felfrissítsétek az emlékezeteteket az első részről. Már játszható benne az Alan Wake: Flashback - mutatjuk, hogy hogyan fest az egész!

Befutottak a PlayStation Plus Essential augusztusi címei

A nyár utolsó hónapja kedvez majd a sport és az elvontabb videójátékok kedvelőinek is. Csekkoljátok le a friss címeket!

Frissítve: Íme, a PlayStation Plus Essential júliusi címei

Bár maga a Sony még nem erősítette meg: kiszivárogtak a PlayStation Plus katalógusába érkező videójátékok és azok is, amiktől el kell majd búcsúznunk!

Stephen King is segített az első Alan Wake elkészültében

Az eredeti játék az írótól származó idézettel nyit, Sam Lake pedig most elárulta, hogy hogyan tettek szert a szövegre, és hogy milyen jó fej is Stephen King.

Meglepetés: Switchen is megjelent az Alan Wake Remastered

Egy évvel ezelőtt jelentős ráncfelvarrást kapott mindenki kedvenc zseblámpás regényírója, a Switch-tulajok azonban sajnos kimaradtak a buliból... egészen mostanáig.

Otthagyta az Alan Wake-sorozat showrunnere a projektet

Göröngyös úton halad az Alan Wake-sorozat forgatása, most épp a showrunner hagyta ott a stábot.

Alan Wake Remastered teszt

Több mint egy évtized után ismét visszatérünk Bright Falls rémálomba illő kisvárosába. Ez a visszatérés azonban egyszerre nosztalgikus és keserédes, mert ugyan a külcsín megszépült, a belbecs érintetlen maradt.

Egyre biztosabb, hogy Switchre tart az Alan Wake

Noha hivatalos bejelentést még mindig nem kaptunk a témában, a brazil korhatár-besorolásokért felelős szervezet után az ESRB is felvette az adatbázisába a switches Alan Wake Remastered adatlapját.