Left 4 Dead dobozfotó

  • Írta: Ghost
  • 2008. július 22.
  • Hír
Napvilágot látott a Turtle Rock Studios által fejlesztett, csapat alapú túlélőhorror, a Left 4 Dead dobozfotója, ami igazán szépre sikerült.
Napvilágot látott a Turtle Rock Studios által fejlesztett, csapat alapú túlélőhorror, a Left 4 Dead dobozfotója, ami igazán szépre sikerült.

Ugrás a galériához

A Left 4 Dead lényege az lesz, hogy négy játékos hogyan tud majd elmenekülni a rájuk támadó, szintén játékosok által irányított zombi seregek elől. Egy hatalmas város lesz majd a játszóterünk, ahol a lövöldözésen kívül komoly taktikára is szüksége lesz azoknak, akik szeretnének életben maradni egy-egy mérkőzés végére. A dobozfotó remekül ábrázolja a játék nyomasztó hangulatát. A megjelenés október 31-én várható PC-re és Xbox 360-ra.
16.
16.
laca009
bazzeg de ez szar ha steam-os lesz mert megint csak attol fogok félni hogy el lopják az accuntot mert új játék és a rohadt lopkodok minden ilyan accra rá csimpaszkodnak szal szivni fogtok hogy ha elopják én már jártam igy az orange box ep 1 cs1anthology meg a halflife 2 css benne volt azt eloptákjah és az a 100 zombi olyan stratégiai játék stilusban lehet majd irányítani ugyan ugy mint a zombi master-ban az is jó volt de a zombie panic sokkal jobb:)
15.
15.
McDuff
kár h zöld a háttér,szürkével jobban eltudnám képzelni,de biztos ez is vmi üzletpolitika teszem azt a zöld feltűnűbb ezáltal jobban fogy:P
14.
14.
Dr Kratos
1,jól beszél ! Dead Space nyalás kicsit a borító !
13.
13.
westZsolt
naa Fasza végre tom használni másra is a PC-t XD
12.
12.
Metal fiú
szuper remélem minél hamarab megjelenik
11.
11.
axaard
Maximum 4 zombit irányíthat játékos, de nélkülük sincs baj...AI az összes zombi, és van egy AI rendező. Ha jók a játékosok (sok életük, sok töltényük van, jól teljesítenek) sok zombit ereszt rájuk, ellenkező esetben keveset... Tök egyszerű :-P
10.
10.
zed33
Aaki szereti a zombis játékokat próbálja ki a zombie panic! source játékot! Szerintem nagyon hangulatos!
9.
9.
nameless
Tuti, h Steames lesz...legalábbis remélem...
8.
8.
coderman
Sehogy, az összes Zombi AI vezérelt. Viszont lesz olyan játékmód is amiben a zombikat is játékosok irányíthatják.
7.
7.
zed33
"lényege az lesz, hogy négy játékos hogyan tud majd elmenekülni a rájuk támadó, szintén játékosok által irányított zombi seregek elől"Ez hogy lesz megoldva? A videókban több 100 zombi támad a túlélőkre. Nem hiszem, hogy minden zombit 1 ember irányít!
6.
6.
Dcrysis02
5:Asszem mostanában gyarapodni fog a Gyurka-blog ha mindenki igy folytatja.
5.
5.
watto
5: az ilyen hírekhez mindig járul egy kis info is a játékról, ami például engem érdekel..én örülök az ilyen híreknek is
4.
4.
LonGleY
Ehhez aztán marhasok munka kellett, szinte már-már egy hírt is megér, hogy milyen csonka kézfej lesz egy borítón... komolyan ennyire nincs téma?!
3.
3.
alex512
Szerintem régebb óta dolgoznak a borítón minthogy a Dead Space-ről lophatták volna. De kit zavar ha egyszer jól sikerült, bár nekem egy kicsit túl egyszerű lett.

2.
2.
laca009
1 igazadvan:) és van egy kérésem ez steam-be lesz?
1.
1.
Dcrysis02
Valahogy a 360-as boritó jobban tetszik a hagyományos zöld beütés miatt :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...