Left 4 Dead

Új játék a Counter-Strike-játékok alkotóitól, mely alatt a Half-Life 2 Source Engine-je dübörög. Végre kezdetét veszi az esztelen zombigyilkolás!

A Left 4 Dead 3-ra utaló nyomokat találtak a Counter-Strike 2 fájljai közt

Eljön az idő lassan, amikor a Valve megtanul háromig számolni? Az adatbányászok feltúrták a Counter-Strike 2 korai verzióját, a fájlok közt pedig a Left 4 Dead 3-ra utaló sorokra találtak.

Kiszivárgott a Left 4 Dead prototípusa

Napvilágra került a Left 4 Dead egy nagyon korai prototípusa, a koncepciótérkép egyébként játszható a Counter-Strike: Source-ban.

Itt nézheted vissza a Left 4 Dead 2 livestreamünket!

Bizony, jól olvastátok, ismét összeül a GK streamer csapata, és ezúttal a vadonatúj anyagok helyett pár évet visszafelé ugrunk az időben, és a Left 4 Dead 2-ben kutatjuk a zombiirtás szépségeit.

Gabe Newell zombik nélkül készítette volna el a Left 4 Deadet

Néha bizony a játékipar legnagyobb koponyái is tévedhetnek. Chet Faliszek, a Valve-játékok egykori írója elárulta, hogy Gabe Newell eredetileg erősen ellenezte a Left 4 Dead zombis körítését.

A Tencent felvásárolta a Turtle Rock Studiost

Újabb játékstúdió landolt a kínai Tencentnél. Ezúttal a Left 4 Dead-játékokért és a Back 4 Bloodért felelős Turtle Rock Studiost vásárolta fel, de a csapat érintetlenül folytathatja a munkáját az óriáson belül.

A Left 4 Dead is VR-os visszatérést kap?

Egy friss pletyka szerint a Half-Life mellett a Left 4 Dead visszatérésén is dolgozik már a Valve. Ezúttal sem egy harmadik részt, hanem egy VR-os kitérőt kapnának a rajongók. A nagy bejelentésre talán a The Game Awardson kerül majd sor.

Ennek a Left 4 Dead 3-nak nagyon örülnénk

Tegnap egy gyanús teaser videó ütötte fel a fejét a videómegosztókon, többek szerint a Left 4 Dead 3 beharangozójáról van szó. Sajnos hiába profi munka, fake az egész, mégis érdemes vetni rá egy pillantást.

Komoly projekten dolgozik a Left 4 Dead csapata

A kooperatív lövöldékre szakosodott Turtle Rock stúdió egy online multiplayer shooterhez keres pályatervezőket. Az álláshirdetésben leírtak alapján egy világszinten ismert franchise-ról van szó.

Újabb kulcsfigura távozott a Valve-tól

A Half-Life 2: Episode One és Two írója, Chet Faliszek 12 év után elhagyta a Valve csapatát - neki köszönhetjük a HTC Vive felfutását is. Még nem tudjuk, hogy hol folytatja az úriember.

Újabb kooperatív FPS-en dolgozik a Turtle Rock

A Left 4 Deadet és az Evolve-ot jegyző Turtle Rock marad a kaptafánál, újabb kooperatív FPS-en dolgoznak a srácok a free-to-play játékokra szakosodott Perfect World Entertainment közreműködésével.