Premier scereenshotok a DC Universe Onlineból

Link másolása
A korábbi rossz minőségű képeket követően befutottak az első hivatalos screenshotok a DC Universe Online címet viselő szuperhősös MMO játékból.
A korábbi rossz minőségű képeket követően befutottak az első hivatalos screenshotok a DC Universe Online címet viselő szuperhősös MMO játékból.

Ugrás a galériához

A képeken láthatjuk Supermant, Batmant, Green Lanternt, és még egy-két rosszfiút is. A játékban több mint 44 híres gonosztevő fog szerepelni, ilyen például DarkSide, Bizarro, Braniac, Lex Luthor, Two-face, és a Joker. A DC Universe Onlinet a Sony Austin Studio fejleszti, a projektet Jim Le felügyeli, a fejlesztésekbe pedig besegít az Everquest készítőinek két munkatársa is, Chris Cao és Shawn Lord.
12.
12.
intel
tudom hogy nem ide tartozik de szerintetek milyen a Ironman és a Incredible Hulk game szerintem a mai grafikához kérest szintén undorító .Az Assassin's Creed tavalyi játék és lepipálja a mostaniakat is szerintem,talán a Mass Effect talán egyszinten van vele arról nem tudok véleményt mondani mert még nem játszottam vele.
10.
10.
laca009
a 4. képen a hátérben az autó az a mai grafikákhoz képest undorító
9.
9.
JoHnNiEE
Hát ez igy elég ratyinak tünik... nem tudom kinek az agyából pattant ki az egész... szal vhol eléggé halott 5 letnek tünik.. nem szeretném megsérteni senkinek az érzelmeit de ez egy szar :D

- lehet hogy hyper szuperhős fanokat érdekli de a többi embert nemhiszem h megfogja....
8.
8.
westZsolt
csinálsz 1 Hőst és azzal tolod ONLINE, Az a DAGAT MEG KI? MR.MCDONALD??
7.
7.
hunlord
Most akkor mindenkinek csak fix, meghatározott karakter és képességek járnak? Vagy hogy van ez? Valaki világosítson fel...
5.
5.
intel
Az a széles fickó mit keres ott?? olyan mint a Hulk kicsibe meg komplett ruhába vagy a Borat filmből a szponzora (a széles ember).

((Alig várom ezt a játékot de a véleményemet megosztom amúgy a grafika tetszik))
4.
4.
intel
kicsit furcsa superman bal lába a térdénél a comb baromi vastag majd hirtelen semmi majd a vádli megint vastag a térd meg ahogy látom akkora mint az ökle.Lehet hogy ezt csak én látom,de nekem nincs szőr a nyelvemen.
3.
3.
Spaceghost
Ez akkora egy tré játék lesz.... Minden karakter ugyanúgy néz ki arról nem beszélve, hogy ronda és még a trailerben is laggolt.... Az vitte ki a biztosítok amikor két ugyanúgy kinéző szuperhős jelent meg.... Nem várok sokat ettől a játéktól.
2.
2.
Metal fiú
1.
1.
wolf15
Na végre...már ideje volt.

Megjelenést tud valaki?:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...