DC Universe Online PC, PS3, PS4

A DC-képregények főszereplőivel készült MMORPG, melyben mindenki hős lehet! A játék a City of Heroes stílusát követi, a fejlesztője pedig nem más, mint a Sony!

A DC Universe Online PS5 és Xbox Series X portokat kap

Eredetileg PS3-ra jelent meg a szuperhősös MMO konzolos kiadása, aminek úgy látszik nem lehet megtörni népszerűségét. A hírt a DC Universe Online oldalán, a legfrissebb blog bejegyzésben olvashatjuk.

Mégsem készül el a Daybreak Marvel MMO-ja

A DC Universe Online fejlesztőcsapata ezúttal a Marvel-hősök univerzumában készített volna MMORPG-t, a stúdió anyavállalata azonban most bejelentette, hogy törlésre került a projekt.

Marveles MMO-t készít a DC Universe Online-csapat

Alaposan el vagyunk látva Marvel-játékokkal mostanában, és úgy néz ki, előbb-utóbb egy saját MMORPG-t is kapnak a szuperhősök. A hírek szerint a DC Universe Online csapata, a Dimensional Ink már dolgozik az ügyön.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A kiadós játékdömping továbbra is várat magára, ez a hét is inkább az ínyenceknek szolgál játszanivalóval. Szokásunkhoz hűen listába szedtük a következő napok játékmegjelenéseit és filmpremierjeit.

E3 2019: Switchen szalad a DC Universe Online

Az E3 során a Daybreak Games egy közel nyolcperces gameplay videón mutatta meg, hogy miként fest a DC Universe Online switches átirata. Ezúttal szerencsére lőtávolba került az 1080p is.

Jókora leépítés a H1Z1 fejlesztőcsapatánál

Több mint 70 munkatárstól vett búcsút a Daybreak Games. A lélekszámban jócskán megcsappant stúdiót az EverQuest, a Planetside 2, újabban pedig a H1Z1 kapcsán ismerhettük meg.

Már Xbox One-on is játszható a DC Universe Online

Xbox One-on is elrajtolt az egykori Sony Online Entertainment szuperhősös MMO-ja, a DC Universe Online. A játék ingyenesen játszható, és hiánytalan DLC-felhozatallal debütált a konzolon.

Elérhető a CrossPlay a DC Universe Online-ban

Mától elérhető a CrossPlay funkció a DC Universe Online-ban, így együtt játszhatnak a PC-s, a PlayStation 3-as és a PlayStation 4-es játékosok. Persze azért nem mindent vihetünk csak úgy át az egyik gépről a másikra.

Xbox One-ra is jön a DC Universe Online

Idén ötéves a Daybreak Game Company szuperhősös free-to-play MMO-ja, és a DC Universe Online lesz a stúdió első olyan játéka, amely a Microsoft konzolján is tiszteletét teszi. Hogy mikor?

Eladta a Sony a Sony Online Entertainmentet

Hoppá-hoppá, erősen indul ez a február: a Sony eladta a Sony Online Entertainmentet egy befektetési cégnek, így az a továbbiakban tőle függetlenül és Daybreak Game Company néven működik majd.