Készül a harmadik Marvel vs. Capcom?

  • Írta: fojesz
  • 2008. július 27.
  • Pletyka
Könnyen lehet, hogy az idei év során újabb furcsa párosítás érkezik konzoljainkra, ugyanis a pletykák szerint a Capcom már dolgozik a Marvel vs. Capcom harmadik részén.
Könnyen lehet, hogy az idei év során újabb furcsa párosítás érkezik konzoljainkra, ugyanis a pletykák szerint a Capcom már dolgozik a Marvel vs. Capcom harmadik részén.Aki azt hitte, hogy a Mortal Kombat vs. DC Universe lesz az első próbálkozás két, látszólag teljesen eltérő univerzum párosítására, tévedett. Nagyot. A Capcom például már lassan tíz éve előrukkolt az ötlettel, miszerint egymásnak kéne ereszteni a Marvel-képregények és a Capcom játékainak hőseit. A gondolat két részt is megélt, a Midway bejelentése után pedig kíváncsian vártuk, hogy mit lépnek keleti barátaink. Az IGN jelentése szerint a Comic-Con 08 rendezvény keretében Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke elárulta nekik, hogy a harmadik Marvel vs. Capcom érkezése hamarabb várható, mint hinnénk. Lehet tehát izgulni, a sorozat nagy valószínűséggel folytatódik.
3.
3.
JcGross
én nem szeretem a DC Universet. tudom, hogy sokan vannak akik azt szeretik de szerintem elég gagyi, és szinte biztos, hogy másnak fordítva van. Szerintem a Marvel universe sokkal jobb a DC-nél.
2.
2.
demon68
szerintem is legyen Marvel vs DC, vagy egy sima normális DC játék is elég lenne (nem, nem online szar)
1.
1.
shadow16
Marvel Vs DC-t nem cisnálna valaki? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...