Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds PS3, X360

A Marvel és a Capcom legnépszerűbb hőseit ereszti egymásnak ez a verekedős játék.
1317978000

Manga- és anime-rajongók: hétvégén MondoCon!

Ha szereted a mangákat és animéket, érdemes lesz a hétvégén a Hungexpó felé venni az irányt, újfent megrendezik majd ugyanis a MondoCont, az ősz legnagyobb ilyen témájú rendezvényét. A MondoCon szervezői szokás szerint a gamerekre is gondoltak - akár megjelenés előtt álló játékokat is kipróbálhattok majd.
1304784000

Új erőre kapott a Capcom, tarolt a Monster Hunter

Jó pénzügyi évet zárt a Capcom. A kiadó nehézségeiről több alkalommal is beszámoltunk, melyek után a cég stratégiát váltott: több folytatást hegesztett, és a legtöbbet külföldi csapattal készíttette el. Az év húzócímei már egytől-egyig folytatások voltak, az új Monster Hunter tarolt legjobban.
1299844800

A Black Ops lett Amerika legkeresettebb játéka

A múltkori visszaesés után ismét nőttek a játék- és a konzoleladások az Egyesült Államokban. A februári hónap győztese az Xbox 360 és a Call of Duty: Black Ops volt, sőt utóbbi az ország legkeresettebb játékává vált, miután 13,7 millió példányt vittek haza belőle az amerikai játékosok.
1299450591

Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds teszt

Lost Planet ide, Resident Evil oda, akárki akármit mond, az elmúlt generáció legnagyobb húzása a Street Fighter feltámasztása volt a Capcom részéről. Persze ez féligazság, mert a Street Fighter nem is halt meg, viszont bő tíz év pont elegendő idő ahhoz, hogy felnőjön egy új generáció.
1297706514

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Még mindig viszonylag kevés a friss megjelenés, viszont legalább egyik-másik platformon találni olyan játékot, amelyik valóban kihagyhatatlan darab lesz. No nem feltétlenül az Oscar in Toyland 2-re gondolunk, de még az is megeshet, hogy valakinek ez lesz a legszimpatikusabb játék a heti felhozatalból.
1296550800

Kiszivárgott a Marvel vs. Capcom 3 intrója

Ilyen ez a gonosz internet: minden felkerül rá, amit nem szeretnénk, de ha egyszer véletlenül Szlovákia európai integrációjáról keresnék egy tételt, tutira nem találom meg azt, amit szeretnék. Nos, most valószínűleg a Capcom nem örül annak, hogy egy hónappal a megjelenés előtt kiszivárgott a teljes bevezető.
1295280000

Videókon a Marvel vs. Capcom 3 új harcosai

Újabb két karaktert leplezett le a Capcom, a Marvel vs. Capcom harmadik részének harcos listája Ryu ősellenségével, Akumával és Deadpool ellenlábasával, Taskmasterrel bővült. A bejelentés mellé egy-egy meglehetősen intenzív trailert is csatolt a kiadó, érdemes megnézni őket.
1293441857

Marvel vs. Capcom 3 - az eddig bemutatott hősök

Bár a Marvel vs. Capcom 3 legújabb előzetese a Speciel Holiday 2010 címet kapta, a trailernek az ünnepekhez nincs sok köze, inkább az eddig leleplezett karakterek összesítéséről van szó. A lista már most igen impozáns, pedig a Capcom szerint még mindig van bejelentenivalójuk a februári megjelenésig.
1292583615

Marvel vs. Capcom 3 - bunyó fertőzött területen

A népszerű képregény-univerzum hősei és a neves japán kiadó játékainak meghatározó tagjai orroltak meg egymásra, a rajongóknak bejött a recept, elvégre már a harmadik összeeresztés érkezik meg hamarosan. A küzdelem eposzi magasságait szemléltetve befutott egy újabb CGI kedvcsináló.
1291042829

Devil May Cry - így változott meg Dante

A rajongók óriási felháborodással fogadták, hogy a Capcom drasztikusan megváltoztatta a Devil May Cry főhősének külsejét, a kedélyek valószínűleg mindaddig nem is fognak lecsillapodni, míg a DmC meg nem jelenik, és nem bizonyítja a rátermettségét a Dante-fanok kielégítésére.