Az első rész eladásaitól függ az Okami folytatása

  • Írta: fojesz
  • 2008. július 29.
  • Érdekesség
Link másolása
A rajongók második részt akarnak, de a Capcom szerint ez így kevés lesz: ha több Okamit vásárolnak a játékosok, talán elkészülhet a várva-várt folytatás.
A rajongók második részt akarnak, de a Capcom szerint ez így kevés lesz: ha több Okamit vásárolnak a játékosok, talán elkészülhet a várva-várt folytatás.

Ugrás a galériához

Zseniális játék az Okami, ez tény, viszont sajnos csak egy meglehetősen szűk réteg tudja értékelni a zsenialitását: ők játszanak vele, megveszik, de kevesen vannak. A Capcom amerikai szóvivője szerint legalábbis ahhoz több játékos, vásárló kéne, hogy nekiállhassanak a folytatás fejlesztéséhez. Minden csak a rajongókon múlik, nem véletlen az sem, hogy a srácok elkészítették a Wii-s verziót a PS2-es változat sikereinek hatására. Mi szurkolunk!

9.
9.
Nokedli007
én pár napja vettem.pár éve néztem a youtuben de jó lehet...aztán megvettem =D nekem bejön.egy próbát megér.am watto, itt az előzetes:http://www.youtube.com/watch?v=SKu1YT1vR_4
8.
8.
Batri
jáááááj ez nagyon nagy játék :D ps2-n megvan...bár még nemtoltam végig az egészet..nemtom mér o_O talán mert nemvolt időm játszani...deh nyáriszünetben még beakarom fejezni..
7.
7.
Naliak
A játék jó, nagyon jó, nagyon egyedi, de nekem sem jött be! Egyetértek Air hozzászólásával, nem az európai kultúrkör játéka, közel sem annyira lebilincselő, mint a Zelda volt, aminek melllesleg jöhetne újabb része.............
6.
6.
air 2
Hát nekem megvolt,de nem jött be.Nem vagyok elég japán hozzá.Én elhiszem hogy zseniális játék.A festegetés,a rajzfilm szerű graf biztos sokaknak tetszik.De nekem olyan volt mint egy túl színes álom,össze turmixolva.

5.
5.
Trishtan
Igen, hasonló stílusú, csak kissé elvontabb :D

Nézz róla videókat szerintem a GT-n!
4.
4.
Rod
Jó játék? Néztem róla értékelést, de nem tudom eldönteni, hogy tetszene-e, vagy sem. A Zeldát imádom, írták, hogy hasonlít rá. Igaz?

3.
3.
Trishtan
Pedig minden idők legkülönlegesebb játéka, csak a Zelda sorozattól kölcsönzött idegesítő hümmögés nem lenne benne :D



http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=227&article&Okami%20-%20teszt


A ps2-esw verzió megbukott anno, ami szégyen a játékosokra nézve...
2.
2.
watto
képek alapján nemsokat nézek ki belőle :S
1.
1.
SWBF2
És mindenütt sikert ért el!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...