Okami

Amerikában már megjelent, hi-he-tet-lenül jó akció-kalandjáték, mely Európában csak 2007-ben jelenik meg PS2-re.
Típus: Akció

Az Okami főhőse a DOTA 2-ben

A Capcom meglepő módját választotta a hamarosan PS4-re, Xbox One-ra és PC-re is megjelenő Okami HD promóciójára: Amaterasu courier lesz a Valve népszerű MOBA-jában.

Okami HD - karácsonykor PS4-re és Xbox One-ra is?

Egyelőre nagyon úgy néz ki, hogy a Capcom tényleg nem áll le a korábbi alkotásai felújításával. A Kotaku brit részlege szerint ugyanis a PS3-ra már megjelent Okami HD most decemberben PlayStation 4-e és Xbox One-ra is megvásárolható lesz.

E3 2016: Az Okami és a Bayonetta is folytatódhat

A Bayonetta és a Devil May Cry atyja, Hideki Kamiya a brit Metrónak adott interjúban elárulta, a Scalebound befejeztével mindenképpen szeretne egy Okami- és Bayonetta-folytatást.

Bejelentették az Okami HD-t

A Capcom hivatalosan is megerősítette, hogy ősszel érkezik az Okami HD - a PlayStation 2-es korszak nagy klasszikusa modern köntösben, letölthető címként. Amaterasu mesés kalandját immáron PS Move-támogatással is élvezhetjük. Befutott az első előzetes is.

Következő generációra fejleszt a Ready at Dawn

Hiába próbálják tagadni, és hiába nem kommentálják a konzolgyártók a következő generációval kapcsolatos pletykákat, egyre több fejlesztőről tudjuk meg, hogy már az új konzolokra gyúrnak. A PSP-s God of War-részekkel népszerűvé vált Ready at Dawn is ezen az úton jár.

Új Star Foxot készítene a Bayonetta atyja

A Bayonetta és az Okami atyja, Hideki Kamiya saját bevallása szerint szívesen elvállalná egy új Star Fox játék elkészítését - már ha a Nintendo is úgy akarja persze.

Az első rész eladásaitól függ az Okami folytatása

A rajongók második részt akarnak, de a Capcom szerint ez így kevés lesz: ha több Okamit vásárolnak a játékosok, talán elkészülhet a várva-várt folytatás.

A Nintendo európai megjelenései a közeljövőben

A minap a Nintendo kiadott egy frissített listát, amelyen szerepel többek között az összes Európában nyáron és a közeljövőben megjelenő Wii és DS játék.

A heti játékmegjelenések

Ez a hét a számítógépes, Wii-s és DS-es játékosoké, ugyanis ezúttal csak ezekre a platformokra jelennek meg játékok - a jó hír az, hogy nem is akármilyenek!

GDC 2008: A második screenshot felhozatal

Újabb adag screenshotot van szerencsénk prezentálni, a GDC alatti második galériafrissítésünk is tele van nagyszerű és híres címekkel.