Vadi új Midnight Club: Los Angeles trailer érkezett

  • Írta: drip
  • 2008. július 30.
  • Hír
Link másolása
Az Midnight Club sorozat legújabb részét sokan várják már , ahogy mindenki feszülten várta az új trailert is róla - láss csodát, a második előzetes itt is van!
Az Midnight Club sorozat legújabb részét sokan várják már , ahogy mindenki feszülten várta az új trailert is róla - láss csodát, a második előzetes itt is van!



Csili-vili verdák, sebesség, adrenalin, zsernyákok, gyönyörű grafika - mi kell még egy vérbeli autós játékhoz? Mindezt megkapjuk az okóber 7-én boltokba kerülő Midnight Club: Los Angelesben is, amely PlayStation 3 és Xbox 360 konzolokra jelenik meg, illetve PSP-re Midnight Club: Los Angeles Remix címmel.
29.
29.
meridarider
Sp gémért nem is fogok 10-12ezer forintot adni hacsak nem valami nagy cím...

am attól h nem zsír új a játék még nem megy le az ára...lásd cod2

amig a 4meg nem jelent rohadt drága volt
28.
28.
mykice
Milyen nyomorékok PC re ki se adják csak a szar konzolokra!!
27.
27.
tombar
a rendőrbá itt is 300nál lekapcsol vagy mi? ez kicsit unrealisztikus nem?
26.
26.
torolaci
a kawa zzr-1400 jó kis cuccos lesz benne :))
25.
25.
webadam
21:Őszintén mondom tavasz óta van xbox-om és kb.1 hónapja LIVE-on játszom flashelt géppel és nem bannoltak de ismerek több embert akik már tél óta játszanak flashelt géppel.Amúgy én is ezt mondtam hogy PC-re a többség warezol ezért van egyre kevesebb játék.
24.
24.
Dante18
21: Most nem azért de nem csodálom h itthon warezolnak. 1. Eleve ilyen a hozzáállás. Az emberek nagy része úgy gondolja itthon h ha le lehet tölteni akkor minek vegye meg. 2. Sokan cikinek tartják az eredetit(ez most komoly). 3. A végére pedig h sok játék igen nagy késéssel jön ki itthon. Pl. DMC 4 július -->szeptember. Igaz h magyarul lesz de a kiadónak előbb is eszébe juthatott volna h magyar verziót akar piacra dobni. A Midnight Club meg biztos h jó lesz csak kár h PC-re nem jön

23.
23.
Ne4ndR
elég furi a graf, néhol nagyon ki van dolgozva máshol meg úgy nézki mint a gta vice city
22.
22.
maxxtro
fasza game lesz nagyon !! várom , csak még 2hónap ..
21.
21.
ATi0021
20: Most őszintén te mondj meg nekem valamit. Van neked X360-asod? Mert ahogy olvasgatom a kommented, nem nagyon lehet. Az MS már jó ideje bannol kegyetlenül. Haver is hencegett, hogy Xtreme vagy miilyen Fw stb, aztán egy hét se telt el és meg volt a banja. És akár, hogyan is erősködsz Mo-i boltból tudom, hogy az új gépeket nem lehet törni.

Magad is azt igazolod, hogy a PCsnek mindegy hogy külföld vagy Mo akkor is wareol. (tekintve, hogy konzolon nincs crack, legalábbis még nem láttam) Amúgy hogy egy nem is olyan rég kiadott játékot említsek. Annó a Flatout 2 volt vagy 2900 vadi újionnan. Hiába az alacsony ár, így is wareolt a többség. Ennyit a PCről. Persze akinek nem inge.... De magyarázhatok a warezhuszároknak úgyse adnának igazat.
20.
20.
webadam
Külföldön sincs ez másképp a crackerek nem pont Mo.-ért törik fel a játékokat.Flashelt xbox-al pedig szinte már olyan magabiztossággal lehet LIVE-ozni mint eredeti géppel.
19.
19.
FeroxX
az egy Saleen S7-es :PPPPPPPPPPPP
18.
18.
westZsolt
Húúde faszaaaa ez kell van Ferrari :P
17.
17.
ATi0021
14: Tudod általában nem a magyar hozzáállásból kell csak kiindulni. Igen nálunk ez a helyzet sajnos és ezt még a magyar boltok is csak rontják. (Nem csoda, hogy a Sony,MS,Nintendo tesz kis hazánra. pl: magyar PSN,XBOXLIVE stb)

Tudod van azért olyan ember is aki szépen megveszi a játékot, hogy neten is tudja, használni, mert ugye a flashelt Boxal nem lehet Liveozni. Sokan jönnek akkor azzal a dumával, hogy 17 ezer egy játék konzolra. Sajnos igazuk van. A magyar boltok pofátlanul magas haszonnal dolgoznak. Nézd meg az angliai boltot a GAME-t. Még ha futárral hozatom Nagy-Britanniából játékot még akkor is jobban megéri. Általában csütörtök hatalmas akciók vannak. Ugyanakkor nem feltétlen kötelező, hogy mind zsír új legyen. Bizonyos oldalakon használtan olcsón lehet venni vagy cserélni játékot. És hogy őszintén feleljek aki flasheli a boxát az nagy valószínűséggel nem veszi meg a játékot, ha már ki van írva. Ha csak nem jár úgy mint a GTA 4nél ahol a warezosba olyan nagy volt a pop-up hogy sokan inkább megvették.
16.
16.
laca009
de miért huzzák le ha egyszer jobb ha eredeti?DE AZT MEG ÉRTEM HOGY HA MAGYARORSZÁGON NINCS AKKOR LETÖLTI DE AZT HOGY NEM TUD KI FIZETNI PL 4000-RET A MEDAL OF HONOR AIRBORNEÉRT ERREFÖL LETÖLTI-_- ÉN MEG VETTEM A CRYSIS-T MEG A MOHA-ÁT AMIKOR AKCIO VOLT PL NEM 12000-ÉRT VETTEM A CRYSIS-T HANEM 7000-ÉRT ... MERT A MULTI-T NEM LEHET KI HAGYNI... JA ÉS ÉN NEM CSIPELTETEM KI A PS2-ÖT MERT CSAK AZ OLVASÓT BASZOM SZÉT... UGY HOGY KÉSZ VOK...
15.
15.
huszti
Elekzdi, hogy grafra nem tűnik jónak. Édes bogárkám, azért nem tűnik jónak mert nincs teli blurozva a kép? Vagy mégis mi? Mikor láttál te autós játékban ilyen szépen kidolgozott embert?:P Szerintem tök realisztikus a grafika.
14.
14.
f1_tomi
ATI0021... Messzemenőleg egyet értek veled ! De egy valamit mondj meg nekünk őszintén ... van olyan hülye aki ha megteheti hogy lehúzza a netről és kiírja és játsza ingyen , akkor inkább elmegy és megveszi ? Véleményem szerint nincs !
13.
13.
szuki
grafra nem tűnik túl jónak
12.
12.
ATi0021
10: Nézd egy PS3 tulajnak nincs sok választása vagy megveszi vagy nem játszik. És igaza van webadamnak. 10-ből 9 PC s csak lehúzná a netről. A másik, hogy az új Xbox 360 akat vagy nehezen vagy egyáltalán nem lehet flashelni.
11.
11.
webadam
Csak azért konzolra jóval kisebb a warez míg PC-re szinte mindenki letölti.

Amúgy várom a játékot kíváncsi vagyok milyen lesz.
10.
10.
laca009
ja de enyi erövel még konzolra se jelenjen meg mert arra is le lehet tölteni csak ki kell flasheltetni vagy chpieltetni a konzolt oszt kész ezzel nem csináltak semit igyis ugyis le fogják tölteni és játszanak vele ingyen
9.
9.
ATi0021
8: Szerintem nincsenek meghülyülve. A drágalátos sajtónak és a warezoloknak köszönhetjük, hogy nincs PCre.
8.
8.
laca009
baouuuuuuu ezek meg vannak hülyülve miért csak x360-ra meg ps3-ra vagy ez is lesz pc-re?hát mondjuk nem nagyon számitok pc verziora mert már 2 rész ota nem volt pc-én persze ugy értem hogy volt a 3 dub ps2-re és aztán a dub remix
7.
7.
Dr Kratos
Ú,Ez köll a Dr-úrnak ! Nagyon tetszik !
6.
6.
ATi0021
Látom lesz benne Audi R8 is. :D Imádom azt a kocsit. Ezt a játékot mindenképp megveszem. Nagyon tetszik!!!
5.
5.
Seib
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...