Midnight Club: Los Angeles

Készül a Rockstar autóversenyének negyedik része: a Midnight Club: Los Angeles - kizárólag PS3-ra és X360-ra.
1604908800

Rockstar-játékok, amik készen állnak a next-genre

A nyakunkon van a következő generációs konzolok premierje, ezért a Rockstar is időszerűnek érezte, hogy listába szedje azon játékait, amik készen állnak az Xbox Series X/S-re és a PlayStation 5-re.
1501671650

Kiszivárgott képeken az új Midnight Club

Minden jel szerint a Rockstar Games a Midnight Club feltámasztásán ügyködik, a bejelentésre már a Gamescomon sor kerülhet a hónap végén. Néhány állítólagos screenshot is kiszivárgott róla - a bizonyítékok támadhatatlannak tűnnek.
1350213813

Hivatalos: jön a Rockstar Games Collection

Nem sokkal a pletykák felbukkanása után a Rockstar hivatalosan is megerősítette, hogy gyűjteményes kiadásban is megjelenteti a legutóbbi címeit. A PS3-ra és Xbox 360-ra érkező csomagból nem marad ki a GTA, a Red Dead Redemption, az L.A. Noire és a Midnight Club sem.
1349955034

Érkezik a Rockstar Games Collection

Az elmúlt napokban számos online kiskereskedő - köztük a Buy.com és CDUniverse - is megszellőztette a Rockstar Games Collection létezését, mely a stúdió legutóbbi játékait gyűjti össze egyetlen csomagban, kedvezményes áron. Benne lesz a GTA IV, az L.A. Noire és a Red Dead Redemption is.
1336737611

Ingyen Tiéd a PC-s Midnight Club 2

S ehhez nem kell mást tenned, mint május 15-ig csatlakozni a Rockstar Community-hez, s cserébe a stúdió megajándékoz a Midnight Club 2 steames változatával. A 2003-ban megjelent arcade autóverseny igazi féktelen tombolást ígér a világ nagyvárosaiban. Egy reget simát megér.
1320831000

Csúszik az XCOM, veszteség a Take-Two-nál

A várakozásokon felül teljesítette a Take-Two a szeptemberrel véget érő negyedévet, azonban veszteséges lett és az árbevétele is jócskán zuhant érdemi játékmegjelenés híján. A kiadó profitra számít az év végén, de ebben az XCOM már biztosan nem működik közre, csak április után érkezik a játék.
1316354400

Grand Theft Auto IV - megvan a 22 millió

Egy múlt heti előadás alkalmával a Take-Two vezérigazgatója elárulta, hogy állnak jelenleg a legfontosabb sorozatai eladások terén. Az abszolút csúcstartó természetesen még mindig a Grand Theft Auto, melynek negyedik része éppen nemrég újabb mérföldkőhöz érkezett: 22 millió példány talált gazdára belőle.
1301914841

Itt az első Midnight Club 5 videó?

Érdekes mozgóképre tette rá a kezét a Rockstarspy.com rajongói oldal. A képsorok állítólagosan a Midnight Club következő részéből valók. A fejlesztők arcade autóversenyzős játéka sikeres volt, több év telt már el a Los Angeles óta, így minden körülmény adott egy új rész megszületéséhez.
1299832257

20 millió leszállított példánynál jár a GTA IV

Ugyan ez a markáns szám még nem jelenti a ténylegesen eladott példányszámot, de már nagyon közel áll hozzá. 2008 tavaszi megjelenése óta a Grand Theft Auto IV elérte a bűvös 20 milliós leszállított darabot, tehát ha a közeljövőben kiürülnek a készletek, újabb mérföldkőnek örülhet a Take-Two.
1263755460

A Rockstar Szauron nyomdokaiba lépett

A közutálatnak örvendő Rockstart a New York-i stúdió egyik alkalmazottja gúnyosan Szauron mindent látó szeméhez hasonlította - a cég láthatóan jól kerülte el a balhét.