Befejeződtek a Too Human munkálatai

  • Írta: fojesz
  • 2008. augusztus 2.
  • Bejelentés
Link másolása
Végre elkészült a Too Human. Nagy dolog ez, hiszen a játékot már több, mint nyolc éve hegesztették a Szilikon Lovagok, míg végre megtörténhetett ez a nagy bejelentés.
Végre elkészült a Too Human. Nagy dolog ez, hiszen a játékot már több, mint nyolc éve hegesztették a Szilikon Lovagok, míg végre megtörténhetett ez a nagy bejelentés.Az első generációs PlayStationre tervezett játék végül X360-exkluzív címmé nőtte ki magát, s ahogy azt az E3 előtt megjelent, 900 ezer példányban letöltött demó is bizonyítja, a Too Human kötelező vételnek ígérkezik. A játék európai megjelenése augusztus 29-én várható, a várakozás fájdalmait enyhítendő ajánlom figyelmetekbe az új trailert és demótesztünket.

4.
4.
niko_69
ezekre a srácokra nem biznám a weblapom megszerkeztését,még azzal is elpiszmognának vagy 2 évet :0)

amugy jól néz ki a gém,én tugyi megveszem:)
3.
3.
gorgo2
Én leszedtem a demot ,nekem nagyon bejött,csak azvolt furcsa hogy a jobb analog karral kellet kardozni és a kamerát furcsvolt tekergetni és azt elég sokszor kellet.De azért tényleg jó a játék..
2.
2.
huszti
de ez is csakazért tartott 8 évig, mert gondolom mindig újra kezdték.
1.
1.
metafenomÉN
Az artok és a világ még tetszik de ebböl a videóbol nem aptam nayg kedvet hozzá a grafika egyes helyeen még csúnyais és kicsit egyhangúnak tünt ...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...