Too Human

A Silicon Knights akció elemekkel fűszerezett akciójáték / RPG hibridje, melyet a Microsoft megbízásából Xbox 360 konzolokra készít.

Jogerősen is pert vesztett a Silicon Knights

Másodfokon is elvesztette az Epic Games ellen vívott pert a Too Human fejlesztője, a Silicon Knights. Csapatnak 9,2 millió dolláros büntetést kell fizetnie, amiért jogtalanul használtak fel kódsorokat az Unreal Engine 3-ból.

Gyerekpornót birtokolt a Silicon Knights fejlesztője

A hétfői pangás közepette egy-egy bulvárhír simán befér a felhozatalba. A Silicon Knights alapítóját és egykori elnökét, Ken McCulloch letartoztatták Ontarióban, mivel gyermekpornográfiát tárolt az otthoni számítógépén.

Még többet fizet a Silicon Knights az Epicnek

A bírósági ügy, melyet eredetileg a Silicon Knights indított az Epic Games ellen, visszaütött, ahogy arról már korábban beszámoltunk. Most még rosszabb fordulat következetett a szilikon lovagjai számára: az eredeti bírság dupláját fizethetik ki, mert kiderült, nagyon aljas módon loptak.

Végleg elfogyott a Silicon Knights csapata

A Silicon Knights sosem tartozott a legpatinásabb fejlesztőstúdiók közé, és inkább pereskedéseiről híres a csapat, mintsem minőségi játékairól. A legfrissebb beszámolók szerint ennek sok köze volt a cég vezetéséhez, és meg is itták a levét: mára alig páran maradtak a brigádban.

Óriási leépítések az X-Men: Destiny alkotóinál?

A 1UP két egymástól független forrásból értesült arról, hogy óriási leépítésekre készülnek az X-Men: Destintyt és a Too Humant is tető alá hozó Silicon Knightsnál. Mindez azért is érdekes, mert a csapat még nyáron tervezgette, hogy jelentősen megnöveli a stúdióban dolgozók létszámát.

A Silicon Knights befejezné a Too Human-trilógiát

A Too Human így is baromi sokáig készült, ráadásul a játékot fejlesztő Silicon Knightsnak az Epic Gamesszel is meggyűlt a baja, ennek ellenére a csapat nem tett le arról a céljáról, hogy trilógiaként fejezze be a sorozatot. Akkor megint tíz évet kell várnunk a következő részre?

Hazai eladási toplista - minden a régi

Uborkaszezon van, új megjelenés nincs, így a hazai játékeladási toplistákon is alig találni változást - természetesen a World of Warcraft előfizetői kártya vezet.

Kilencedik helyen nyitott itthon az APB

Meglepően jól nyitott itthon az All Points Bulletin: bár az első értékelések alapján a játék nem sikerül túl jól, kíváncsiak vagyunk, meddig tud az új MMO az élbolyban maradni!

Itt a legfrissebb hazai játékeladási toplista

Visszacsúszott a negyedik helyre az új Prince of Persia, a dobogóra megint a World of Warcraft, a vébés FIFA és a Battlefield: Bad Company második része állhatott fel.

Harmadik a hazai toplistán az új Prince of Persia

Harmadik helyen nyitott itthon a PC-s Prince of Persia: The Forgotten Sands, így aztán a jó PS3-as és X360-as szerepléssel együtt az összesített listán is dobogós lett.