Az első Star Trek Online infók

  • Írta: Ghost
  • 2008. augusztus 9.
  • Érdekesség
Link másolása
A Cryptic Studios műhelyében készülő Star Trek Online-ról tudhatunk meg néhány érdekességet, hála a stúdió egyik fejesének, Jack Emmertnek.
A Cryptic Studios műhelyében készülő Star Trek Online-ról tudhatunk meg néhány érdekességet, hála a stúdió egyik fejesének, Jack Emmertnek.

Ugrás a galériához

A játék a Következő Generáció után játszódik majd, s a játékosok egy kapitány szerepébe bújhatnak. Választhatunk a Csillagflotta és a Klingon Birodalmi hajók közül, karakterünk pedig egy teljesen egyedi faj képviselője is lehet, hála a testreszabhatóságnak. Lehetőségünk lesz teljesen új galaxisok és élet-formák felfedezésére, hajónkkal ellátogathatunk az univerzum legtávolabbi pontjára is. Reméljük hamarosan kapunk valami mozgóképet, hogy láthassuk, mire is számíthatunk majd a Star Trek Online-ban.
20.
20.
AKI94
22: két dolog:

1. Nemrég kezdett el készulni

2. Ha ingyenes lesz akkor letoltheted

3. Torrent linket nem adhatunk
20.
20.
AKI94
19.
19.
Jack oneill
pls mondjátok el honan tudnám letölteni a star trek online-t pls jah és hogy van e tört szerver elöre kösz
18.
18.
Racsika
A wow sem a játékmenet miatt ennyire népszerű (szerintem), hanem egyrészt a pvp miatt (amit én utálok), az endgame pve miatt (ami az én műfajom inkább), valamint a játék (mint Warcraft francise) története miatt. Ez az, ami sikeressé tette, hisz nincs befejezve. A StarWars be van fejezve, írtak hozzá 30 év alatt 50 könyvet, a legújabbakban már minden eredeti szereplő meghal, és vadidegenek vannak, csak a világ stimmel, stb. Ott már nincs hova játszani. A WoW viszont folyamatosan alakul a kiegekkel, viszi tovább a storyt.

És sokszor, amikor az 5. karit húzzák az emberek, már nem az a lényeg, hogy egysíkú, hanem amikor az a kari magas szinten van, dejó lesz 24 másik ember életben tartani healerként, rugóval gyilkolászni halomra az allit, stb. Ott már nem sokat érdekel az egysíkúság, mert csak az oda vezető út egysíkú.
17.
17.
dareal
igen, jó lenne ha az mmo-k változáson mennének keresztül, mert a jelenlegi, megszokott felépítés eléggé egysíkú.
16.
16.
Optimus Prime
Akkor itt jön a hülye, akinek tetszik a Star Trek, a játék és maga az ötlet is. :)

Bár én is jobban kedveltem a single, azaz normál ST játékokat, mint az Elite Force, azért ha ügyesek a készítők ebből is lehet olyan jó játék, mint a... nem, nem a WOW,... hanem a SWG.



Az MMO nagy ötlet, bárgyún kivitelezve. Mert ugye sok ember online játszhat volt a terv. Ehelyett megy a sok hülye quest, amiben a legtöbb ölj le 10 farkast, menj a másik városba beszélj B személlyel, amire A személy kért meg. Monoton, fárasztó, egysíkú. A legtöbb MMO rohadtul egy aptafára épül, csak kevés érdekes vagy szórakoztató, netán szép. A Project Torque jó példa, bár még nem próbáltam,de az ötlet egyedi. Egy másik a Tabula Rasa, vagy a Planetside. Bár utóbbi nem nyerte el a tetszésemet, egyedül koszálva elég unalmas, meg ha 20x lőnek le.
15.
15.
MetalLord
A project torque jó játék, mert haverom mondta, hogy nagyon jó de azért mást is megkérdezek
14.
14.
dareal
holnap este, magyar idő szerint 22:30-kor kerül bemutatásra a STO.

ezen bemutatót egy online webcast formájában élőben is megtekinthetitek, ezen a linken:



http://www-waa-akam.thomson-webcast.net/us/dispatching/?event_id=ef804b5c6581bb453902e96f13b91a1e&portal_id=d9882584be03673749d664f440208ab2
13.
13.
dareal
egyre több a különféle mmo. bár tény, hogy a single és a multi mod az inkább elterjedt, bár szerintem 5-6 év és szinte minden mmo stílusú lesz (mmo igazából nem stílus, mmo azért mmo, mert nem 12-24-32-64 játékos lehet, hanem több ezer)

van mmofps, igaz nem sok, mmo versenyek (pl project torque, ez magyar, invictus féle)

mmo alatt tényleg azt értem, amikor több ezer ember játszhat együtt egyszerre. pl egy fps is mennyivel mókásabb, hanem 64-en vannak egy pár km-es mappen, hanem egy egész világban játszódik (planetside vagy tabula rasa)
12.
12.
MetalLord
Najó, de azért ma szinte csak MMORPG-k vannak... És amúgy én is jobban szeretek online jáccani, de nekem jó a deathmatch, meg ilyenek. Ráadásul általában úgy szokott lenni, hogy van egy single játék és annak van multija, nem külön csak mmo
11.
11.
dareal
ami nem feltétlen mmorpg-t jelent! csak simán mmo, majd az adott stílus. többek között a warez miatt, illetve mert nem picit nagyobb móka élő szereplőkkel játszani, buta npc-k helyett. legyen az bármilyen játék.
9.
9.
dareal
8 most erre a cikkre utaltam csak, ill arra gondoltam, hogy erre gondoltak :)

ha az előző cikket olvastad, akkor láthattad, hogy az akkor bemutatott képek mellé adtam még párat, ami nem volt benne a cikkben, de már rég kiadott képek voltak ;)
9.
9.
dareal
10 nem véletlen, mmo a játékpiac jövője.
8.
8.
MetalLord
Ma már mindenből csinálnak egy MMO-t... Következő a Barátok közt Online lesz XD
7.
7.
watto
képek alapján királynak mondom, mert szépek, de nem szeretem a star trek-et ...
6.
6.
Xabinho87
Dareal: Ha a galériába "ugrassz" akkor 9 képet is találsz.:)
5.
5.
dareal
3 képből leszűrni hogy szar, no ahhoz kell az igazi tehetség :)
4.
4.
shooter1234
Engem nem a grafika érdekel, hanem a játékmenet. Meg aztán én inkább maradok az FPS-eknél.
3.
3.
Xabinho87
Ideje megtörni ezt a nagy egyhangúságot.:) Szerintem nem lesz ez rossz. A képeknél biztos szebb játék lesz és kitudja talán ez lesz a "konzolos wow".:D
2.
2.
shooter1234
Szerintem: Rohadtul igazatok van. (személyes vélemény)

1.
1.
ACDC 4ever
Megmondom az öszintén, igazad van (személyes vélemény)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...