Kipróbálható az új Transformers G1 mobil játék

Link másolása
A tavalyi mozifilm sikerén felbuzdulva a Glu ismét egy Transformers mobil játékon dolgozik, mely teljesen ingyen kipróbálható - és még csak le se kell tölteni.
A tavalyi mozifilm sikerén felbuzdulva a Glu ismét egy Transformers mobil játékon dolgozik, mely most teljesen ingyen kipróbálható - és még csak le se kell tölteni.

A Glu az új franchise helyett ezúttal a régi klasszikushoz nyúlt, az eredeti és megismételhetetlen G1-hez. Az Awakening alcímű játék egy körökre osztott stratégia lesz, látványos 3D-s összecsapásokkal, rengeteg helyszínnel, és olyan irányítható karakterekkel, mint Optimus, Megatron, Racsni, Űrdongó, Üstökös, Röptűz, vagy Triptikon. A játék megjelenése őszre várható mobil platforma, ám a készítő egy idő limites demóval már megörvendeztette a rajongókat.

6.
6.
Tomie7
1: én találtam egy olyan oldalt ahol csak játékok vannak mobilra. Beírod a képernyőd méretét és keresed a játékokat még olyat is találsz amit kiadtak konzolra meg ilyesmi pl: Medal of Honor Airborne vagy FIFA 08 sok sok ilyen játék :D
4.
4.
Well
3.
3.
Metal fiú
2.
2.
Trishtan
Pedig megérdemelnék, hogy normálisan is lehessen hozzáférni a játékaikhoz, mert mondjuk az Ancient Empires 2 nevezetű Advance Wars klónjuk zseniális!
1.
1.
pinksheep
Valy(j?)on a mobil játék gyártás megéri a Glu-nak ? Mert az biztos h jol csinálják de én SMS szarokon kivül nem ismerek más helyet ahol lehet venni ilyesmit .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...