Nyerj eredeti EA játékokat az NFS Hungaryval

  • Írta: Daks
  • 2008. augusztus 10.
  • Hír
Link másolása
Ismételten egy nagyszerű nyereményjátékról számolhatunk be nektek - ezúttal az NFS Hungary teszi próbára látogatóinak tudását.
Ismételten egy nagyszerű nyereményjátékról számolhatunk be nektek - ezúttal az NFS Hungary teszi próbára látogatóinak tudását.

Az oldal két éves fennállásának jóvoltából, a Need for Speed Hungary és az Electronic Arts közösen egy öt kérdésből álló nyereményjátékot indított, melyen mindenki részt vehet. Nem kell mást tennetek, mint ellátogattok az oldalra, helyesen válaszolni az ott található kérdésekre, majd e-mailben elküldeni azokat remélve, hogy nyertek. De vigyázz, a játék augusztus 17-ig tart, így igyekezz, ne hogy lemaradj az eseményről. És hogy mit is nyerhettek mindezért cserébe? Az első három szerencsés játékos egy, az EA kiadásában lévő, és a nyertes által megválasztott tetszőleges játékszoftverrel lehet gazdagabb. Sok szerencsét mindenkinek!

Szeretnél eredeti EA játékokat nyerni?
Irány az NFS Hungary!
4.
4.
ATi0021
Az utolsó kérdés nagyon nehéz. Fogalmam nincs mikor alapult, főleg, hogy eddig nem is látogattam, mivel a külföldi oldalakat látogatom NFS téren. Amúgy ki rész vesz az utolsó kérdésnél kell az év,hónap,nap is.
2.
2.
shooter1234
A kérdések elég könnyűek, a nyeremény meg nem garantált. Ott az a sorsolás :((((((

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...