Nem lesz Hitler az új Wolfenstein játékban

  • Írta: Daks
  • 2008. augusztus 10.
  • Érdekesség
Link másolása
Nem rúghatjuk majd fenékbe Hitlert az új Wolfenstein játékban. A hírt már az id Software vezető grafikusa, Kevin Cloud is megerősítette.
Nem rúghatjuk majd fenékbe Hitlert az új Wolfenstein játékban. A hírt már az id Software vezető grafikusa, Kevin Cloud is megerősítette.


A Raven Software által fejlesztett új Wolfensteinben - az első résztől eltérően - nem találkozhatunk Hitlerrel. Kevin barátunk szerint a folytatásra is hagyni kell valamit, így a führer ezúttal a háttérben marad majd. A kérdés már csak az, hogy akkor ki lesz a főellenség?
94.
94.
Yodafon
#81: Hé arc na milyen érzés ezt a hozzászólást szinte pont 10 év távlatából olvasni? :V
93.
93.
Yodafon
#92: De kár hogy már nem is él ez a honlap :((((
92.
92.
wolfenstein
sztem majd beraknak főellenségnek vmi szörnyet v ilyesmit



ha érdekel a játék nézz el ide: http://wolfenstein.honlapepito.hu/
91.
91.
Thor Vath
Hát köszi az ilyen ábrándozásokat, meg álmokat. Az összes ilyen csókát be kéne rakni egy rakétába és átlőni a szaturnuszra, ábrándozzon ott. Minket meg hagyjanak békén. Maradhatott volna festő, sokkal többet tehetett volna az emberekért. Például, hogy meghal csóringeren annélkül, hogy bármit is belekavart volna mások életébe :) Azt aláírom, hogy világszinten túl sokan vagyunk (bár Magyarország inkább kihalóban van), de ha valaki nem akarja a népességcsökkenést a természetre bízni és inkább kézbe venné a dolgokat, járjon elő jó példával és nyomjon magába egy vajazókést legyenszives :)

Azzal meg hogy melyik oldalon álltunk, egyáltalán semmi bajom nincs, egyik oldal olyan mint a másik, egész addig amíg valami kedves ember ki nem találja, hogy milyen remek lenne egy nagy halom másik embert halálra éheztetni, meg kinyírbálni, akiknek épp egyéb programjuk lett volna, például moziba menni, sétálgatni a ligetben, nászútra menni, meg ilyenek. Gondolom ez eléggé elrontotta a napjukat. Márhogy aznap a mozi helyett fejbe lettek lőve. Én nem hiszem, hogy bármilyen respektációt kéne éreznem egy olyasvalakivel szemben, aki így el tudja rontani az ember esti programját.

Ja, a foci vb-vel kapcsolatban: azt nem is hiányolod, hogy játtékképes csapat hiányában magyarország nem képviselné magát? Jó hülyén nézne ki: magyar foci vb magyar csapat nélkül, bruhahahaha :D Szerintem hagyni kéne ezt a foci dolgot, minek erőltetni, ami nem megy ;)
90.
90.
tutimuki
öszinte részvétem...komolyan borzalom milyen hülye manapság az ember...ha hitler nem lenne lehet te sem lennél vagy inkább túl sokan lennénk..nézd nem mondom hogy normális volt.de ő is egy ember volt.voltak álmai, ábrándozott, elbukott.de nem hinném hogy a nácizmus a legborzasztóbb..minden nagyobb hatalmú országnak van hibája sőt talán még rosszabbak is mint akkor németországé.különben is a magyarok sem olyan jószándékuak ugyanis sokáig az ő oldalukon álltunk..tehát akkor mi hová is tartozunk úgy igazából? ugyan oda ahova ők..lásd cigány elmélet néhány magyar embernél.bár tény hogy sok olyat csinálnak aminek nem örül a magyar nép.de gondolj csak bele ha ők nincsenek akkor majd ott lesz a sok barom állat aki kimegy focimeccsre és széttbassza a stadiont mert annyira buta egy lény hogy nem fogja fel ésszel a dolgokat.. és még magyarország akar a szarrávert stadionokkal meg a sok részeg disznó szurkolóval eb esetleg vb rendezni itt..na ne már..szánalmas lett ez az ország ennyi a véleményem magyarországról meg a rasszistákról..
89.
89.
Thor Vath
Jesszusom, nem tudtam, hogy ennyi érdekes világnézetű ember él magyarországon... Hogy Hitlert tiszteletreméltó úriembernek tatrsa valaki... Nahát. Attól függetlenül, hogy bármikor kész vagyok kijelenti, hogy egy elmebeteg retardált volt, tényleg a sz*arból húzta ki németországot, de amikor régi fekete fehér felvételeket látok, ahogy halomra pakolják azt a sok szerencsétlen csonttá soványodott halott férfit, nőt és gyereket, én sírni tudnék. Úgyhogy mgta, csak gratulálni tudok az izlésedhez, szeretnéd, ha a barátnőddel is ez történne? Még mindig olyan fasza csávónak tartanád? Az agyam elszáll. És még kommunista sem vagyok, azokat is utálom, egy hülyeség, csak a piros zászlóban más alakú az embléma. Fogadok, hogy Hitler meg Sztálin közösen itókáznak most valami alvilági bárban és jót röhögnek hogy milyen baromi jó bulit csaptak itt anno. Meg azokon is, akik a mocskos munkát helyettük elvégezték.



Bocs többiek, tudom, hogy le kéne zárni ezt, nem tudtam megállni.
88.
88.
Trishtan
Yodafon-ál és Árpinál a pont...
87.
87.
arpi42
A moderatorokat kérem a lázítókat zárják ki köszönöm engem sértenek az efféle hozzászólások nem vagyok cigány se zsidó csak egy átlagember köszönöm
86.
86.
arpi42
Ja és ezzel befejeztem a játék fórumokon játékról kéne írni
85.
85.
arpi42
Na ebből elég . Hogy élhetnek ekkora barmok magyarországon . Hitler azért irtotta a zsidókat mert pénzesebbek voltak a németeknél és a háborúhoz pénz kell és azoktól kell elvenni akiknek van . ezért irtották a zsidókat a faxok . Azt is elhiszem , hogy nem minden német volt gonosz és volt olyan is akit csak behívtak és semmi rosszat nem akart. A kommunizmusról meg annnyit aki nem élt akkor az ne pofázzon mert nem volt az rossz sőt ki merem mondani jobb volt mint amibe most élünk a hungarista barmoknak meg üzenem kövessék hitler példáját és lőjék főbe magukat . Fel merem vállalni a nevem és kiállok a véleményem mellett a nevem Vécsey Árpád . Kapitányként hagytam ott a honvédséget 3 gyerekes családapa vagyok és dolgos ember és lehet hogy nem vagyok gazdag de boldogan élek Katonaként vesztettem barátot . Szenvedtem sérülést a jugo válság idején . És most előadó vagyok egy cégnél . És egy nőt szerettem amíg világ a világ volt . És aki legalább a 25-öt nem töltötte be annak kuss mert az nem tudja mi az élet. Nem vagyok se MSZp-és se Fideszes . Egy józan gondolkozású magyar vagyok és a cigányokat se kategorizáljuk nem mind egyforma köszönöm . És a fiatalabbak gondolkozzanak el mit írnak ki.
84.
84.
Yodafon
mgta ha jól értem te kb. 18 év körüli lehetsz.

Na már most honnan a FÉSZKES FENÉBŐL mersz te véleményt alkotni különböző emberekről a te kis szaros 18 éveddel? Azt hiszed hogy ha elolvastad az elmebeteg Hitler Mein Kampf-ját akkor te már bárkiről véleményt formálhatsz esetleg többet tudsz? Mitől vagy te "felsőbb rendű" mint az a 90 éves zsidó, akit meghurcoltak Auswitchban, aki átélte a poklok poklát, akinek a legjobb barátját szimplán fejbelőtték és ott halt meg mellette? Szerintem te simán ELKUSSOLHATSZ és majd kb. 30 év múlva mondj véleményt másokról. Addig meg menj szépen vissza az iskolapadba, vagy menj dolgozni és szerezz tapasztalatot az életről.
83.
83.
ACDC 4ever
84: jaja azok a régi szép idők :)
81.
81.
--=mgta=--
bitbandita, én csak anyit fűznék hozzá hogy "gázkamrák" az olyan tény, hogy ha hazugságod sokat mondod egy idő után igazzá vállik....De ne úgy nézd Dolfi hogy ő utálta a magyarokot, hanem ő legalább tett valamit a saját nemzetéért, és én ebben nagyon-nagyon tisztelem őt. De azt nem veszed figyelmbe hogy magyarországon kb 40 évig tombolt a komonizmus, te is kommonista világban éltél és akkárhogyis nem hordasz a mellkassodon sarlókalapácsot és nincs kint a faladon sztálin képe, attól még a kommonizmus nevelt fel téged. Én ezért nem értem azt hogy az összes politikus azzal jön hogy liberalizmus demokrácia de ha egyszer ők is "kommonisták"... Én is a Magyar Népköztársaságban szülletem, szerencsére én nem kaptam kommonista nevelést (mivel kb 2 hónapot voltam a kommonizmusba) és bellém nem verték azt az ovodában hogy csúnya Hitler és szegény zsidók (most az ovódába kötelező megrendelni a holocaustról szóló képeskönyvet) és ez kérlek szépen kommonista eszköz a belenevelés...
79.
79.
bitbandita
#82: kösszép! De a tiéd is király! Nagyon csippantom őket! Főleg a korai korszakukat, amikor még Bon Scott énekelt ;)
78.
78.
Metal fiú
67: tejesen igazad vannnnnnn
77.
77.
ACDC 4ever
78: tök jó a neved

nekem is van ám ötletem : bytecsempész
76.
76.
zod
Daks: nem kellett volna ilyen témára szabadítani ezt a nagy csapat fogyit (tisztelet a kivételnek). Bár a forgalom a lényeg..
75.
75.
Glek
Cigány bűnözés? Hmmm... Múlt héten beszéltem egy börtönőrrel, és hát finoman kitért rá, hogy ugye van a 10% idióta + 90% ... gondolom tudjátok kik (mik?). Obi már megfogalmazta lentebb a megoldást, bár én még megszoroznám 10-zel, plusz egy kis diszkriminatív jelleggel. :) Nah jó csak viccelek. (vagy nem? :P)
74.
74.
Guppi
Ecsém! mennyi neonáci van itt. :(
73.
73.
bitbandita
A seig heil-ezőknek csak ennyi: rosszabb esetben a magyarok is mentek volna a gázba a zsidók, meg a cigányok után. Jobb esetben meg alárendeltek lettünk volna a nagy birodalomban. Értsd úgy, mint pl Rómában: se szavazati jogunk nem lett volna, sem oktatásban nem részesültünk volna (max annyira, hogy a gyárban a gép mellett el tudd végezni a feladatod), stb stb. Hitler szemében abszolúte alsóbbrendűek voltunk, ezt nem kellene elfelejteni, és most nem kell azzal jönni, hogy szövetségesek voltunk az elején. Szóval nyomjátok csak a Heil, meg a többi baromságot, ha Hitleren múlik meg se születtek vazz. El lehet gondolkodni! Kicsit több IQ-ra lenne szükség, nem sieg heil-re! És végül egy idézet Hitlertől, ennyi véleménnyel volt rólunk: " Magyarország különösen alkalmas a kommunizmusra. Ott a felső rétegek kizsákmányolják a népet, melyről Horthy is csak igavonó baromként beszél. Az ország tele van angolokkal, amerikaiakkal és lengyel menekültekkel, sőt még német emigránsokkal is. Horthy képtelen átlátni a helyzetet, mivel teljesen zsidóérdekeket képvisel.
72.
72.
bitbandita
Az a kép nagyon durva a klasszikus Wolfensteiből :) Adolf két gattling-el, nagyon komoly :D
71.
71.
Giga0509
76:énis,a cigányokat utálom,a nácikat is 1 személyes okért (nem,nem vok zsidó :D),a többivel nincs bajom...de ezt télleg bekéne már fejezni...
70.
70.
ACDC 4ever
én csak a négereket csípem
69.
69.
jeti93
72: igazad van. Amúgy nekem semmi bajom a zsidókkal. a legtöbb ember azért gyűlöli őket mert a zsidó sokkal okosabb az átlag embernél. És úgy átb*sz, hogy meg is köszönöd. Ellentétben a romákkal! Na ők tényleg irritálóak tudnak lenni. Természetesen köztük is van tisztességes, dolgozó. Ám ez sajnos nagyon ritka. Én azóta utálom ezt a népet amióta elpróbálta csórni a telómat. Érdekes módon eddig se zsidó, se német(szerintetek náci) se semmilyen nép nem próbálta meg elcsórni a telómat. És azt említenem se kell, hogy többször is meg próbáltak agyonverni. Szerencsére eddíg valami mindíg megmentett előlük(pl amikor még 7-8 éves lehettem néhány 17-18 éves nyolcadikas...érdekes... megpróbált elverni. Szerencsére a közelembe került egy kis homok, amit a főnök szemébe juttatva sikerült legyőznöm ellenfeleimet. de szépen fogalmaztam :D)

Amúgy Eric Cartmann-nak is a példaképe Hitler :D
68.
68.
LSSAH
Igen elvesztették a háborút.És hány nagyhatalom kellett hogy lenyomják a harmadik birodalmat?HÁÁÁÁÁROM...érted?3!Különben is az Angolknak voltak először haláltáboraik.Hitler tudta mit kell tennie!Hol voltak szted a legjobb katonák?A Harmadik birodalomban.Ez tény!!SIEG HEIL!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...