Új információk a harmadik Brothers in Armsról

Link másolása
Egy az Eurogamernek adott interjúban a Gearbox fejese, Randy Pitchford válaszolt egy pár kérdésre a Brothers in Arms: Hell's Highway-jel kapcsolatban.
Egy az Eurogamernek adott interjúban a Gearbox fejese, Randy Pitchford válaszolt egy pár kérdésre a Brothers in Arms: Hell's Highway-jel kapcsolatban.


Az interjúban leginkább a többjátékos illetve az egyjátékos módról, és a konzolokon elérhető achievementekről beszél. A multiplayerben összesen 20 ember játszhat két csapatra felosztva. Mindegyik csapatnak lehetősége lesz vezetőt választani egy szavazó rendszer segítségével, aki meghatározhatja a csapat célját, kijelölheti a célpontokat és használhatja a Kommandó-rendszert. A többi játékos három kaszt közül választhat: harcolhatnak rohamegységként, tüzérként és különleges fegyverrel felszerelt alakulat tagjaként. A fegyverek egyébként realisztikusan sebzik majd az ellenfeleket.


Az egyjátékos módban javítottak a mesterséges intelligencián: a gép is hibázik, megzavarodhat és taktikusan cselekszik. Az egyjátékos mód hosszabb lesz, mint a Call of Duty: Modern Warfare kampánya, de természetesen Final Fantasy kaliberű játékidőre ne számítsunk. Az achievementek továbbra is elérhetőek konzolon, s míg PC-n nem lesz ilyen lehetőség, terveznek további extra tartalmakat, amit a játékosok kívánságai szerint alakítanak majd. A játék kap DirectX 10 támogatást, de Pitchford szerint nem lesz nagy különbség: "Aki nem tudja, alig fog változást észrevenni a két változat között."
7.
7.
torolaci
6: lehet a Duke Nukem Foreverrel hamarabb fogunk játszani XDXD
6.
6.
Metal fiú
DirectX 10 ááááááááááááá akkor nagyon szupi lesz
5.
5.
torolaci
ennek a játéknak 1 baja van: MÉG NEM JÖTT KI :D
4.
4.
Mat00
Igen, jól hangzik a multija, bár itt már tényleg nem lesz jó, ha nem ismerősökkel játszol, mert h nem 1 emberre fognak szavazni, az biztos (ha lehet magadra, akk sztem 90%-ban mki magára szavaz xD), és ha még meg is választanak egy vezetőt, a 10-ből 7 játékos úgysem fogja követni a parancsokat.. Persze ismerősökkel más, úgy nagyon élvezetes lesz sztem is.
3.
3.
felegyi
1# A Dx10 csak afféle MS puncsolás!



Ezt is beszerezzük a boltból, remek MP-el fog rendelkezni! Meg merem kockáztatni hogy lesz olyan jó mint a COD-4 nek van!
2.
2.
Skull
A többjátékos mód nagyon jól hangzik. Ez a vezető választás, célpontkijelölés nagyon döfi lehet. :)
1.
1.
Dentis 360
Azért egy a DircectX-es dolog kicsit alázás.Belerakjuk,de még szerintünk sincs semmi értelme.:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...