Mégis elkészülhet az Enemy Territory Live?

  • Írta: fojesz
  • 2008. augusztus 13.
  • Érdekesség
Link másolása
Habár John Carmack a múlt hónapban megrendezett QuakeCon során azt nyilatkozta, hogy ez nem valószínű, most mégis meggondolta magát.
Habár John Carmack a múlt hónapban megrendezett QuakeCon során azt nyilatkozta, hogy ez nem valószínű, most mégis meggondolta magát.

Mint azt bizonyára tudjátok, az id jelenleg is serényen tüsténkedik a Quake ingyenesen, böngészőben játszható változatán, a Quake Live-on. Carmack korábban azt mondta, a második világháborús téma miatt nem valószínű, hogy ehhez hasonló, reklámokból élő programot tudnának készíteni, ám a minap a PC Zone munkatársainak elárulta, hogy a Quake Live sikerétől függően mégis lehet róla szó. Nincs más dolgunk tehát, mint várni: a mester elmondása szerint még ők se tudják, hogy jó ötlet volt-e ez a böngészős megoldás, de a cég szerint jelenleg csak így van értelme PC-exkluzív játékot fejleszteni. Sőt, ha egyáltalán PC-re akar valaki fejleszteni, jobban teszi, ha kitalál valamit, ami a Spore-hoz és a Sims 3-hoz hasonlóan meg tudja állni a helyét, vagy esetleg cross-platform lehetőségekkel ruházza fel játékát, mint ahogy azt ők is tették a Rage esetében.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...