Három új Overlord-játékot mutattak be

  • Írta: fojesz
  • 2008. augusztus 14.
  • Bejelentés
Link másolása
Leleplezték a szép sikereket elért, egy kiegészítőt is megélt Overlord második részét, plusz a Wii- és DS-exkluzív, Dark Legend és Minions alcímű új epizódjait.
Leleplezték a szép sikereket elért, egy kiegészítőt is megélt Overlord második részét, plusz a Wii- és DS-exkluzív, Dark Legend és Minions alcímű új epizódjait.

Bár sejteni lehetett, mostanra vált biztossá, hogy készül az Overlord II, melynek megjelenése 2009-ben várható PC-re, PS3-ra és X360-ra. Annyit már tudni lehet a folytatásról, hogy játékmenetben nem sokat fog változni az első részhez képest, de csatlósaink jóval több dolgot tudnak majd megtenni. A történet - mely a Raising Hell eseményei után játszódik - új helyszínekre kalauzol el minket: ez már a képeken is jól látszik.

Szintén jövőre jelenik meg a Wii-exkluzív Dark Legend, melyben Overlordunket ifjú korában irányíthatjuk. A játékmenet hasonló lesz, viszont az irányítás teljesen egyedi, a Wii kontrollerére szabva. A másik érdekes verzió az Overlord Minions, mely kizárólag DS-re készül és egy puzzle játék lesz. A jövőre megjelenő játékban négy csatlóst irányíthatunk - ezen és az előbbi verzió fejlesztését egyaránt a Climax Studios végzi.

8.
8.
watto
au 1 is baromi unalmas lett rövid idő után :S
7.
7.
Metal fiú
6.
6.
pinksheep
Laca te meg bujjámá el. A ds verzionak ritka szép a grafikája .
5.
5.
laca009
fujjjjjjj a wiis változatnak hányadék grafja van még a ds-s is jobb de az overlord 2 az jóó
4.
4.
Gula
áááááááááááááááááááááááá a kedvenc játékom végre végre eljő a második rész az elsőt 5 ször toltam végig a simat is meg kiegészitőstől is(peedig nalam a legtöbb játéknak csak egyszeri végjátszásra van esélye vagy annyira sem)
3.
3.
felegyi
Imádtam, 2x is kijátszottam!!!
2.
2.
westZsolt
nagyon nagy játék :D Kicsit warcraft beűtése van :D
1.
1.
Dcrysis02
Az Overlord Raising Hell-ben kiderült hogy az úrrnő terhes volt az előző overlord-tól igy gondolom a fiát irányithatjuk majd.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...