Overlord II

Folytatódik a szép sikereket elért Overlord: a második rész már ugyanazon időben jelenik meg PC-re, X360-ra és PS3-ra.

Ezek lesznek a Gold-előfizetés májusi játékai

Menetrendszerűen hozta a hírt a Microsoft, hogy milyen ingyenes játékokra számíthatnak a következő hónapban az Xbox Live Gold előfizetői. Ezúttal egy magyar fejlesztésű játék is helyet kapott a felhozatalban.

Frissítve: Humble Bundle - Codemasters-játékokkal

Elrajtolt a legújabb Humble Bundle, amelyben a Codemasters játékai kapták a főszerepet. Nem meglepő módon leginkább autóversenyből áll a kínálat, de azért akad itt más is.

Holnap leleplezik az új Overlordot

Most már teljesen biztos, hogy a Codemasters új Overlord-játékot készít: ma megjelent egy teaser videó, melyben az előző részek történéseit foglalják össze, sőt egy pár pillanatra az új játékból is látunk jeleneteket.

Az Overlordot tízeli a Codemasters

Nagyon úgy tűnik, hogy a Codemasters ismét életet lehel az Overlord-sorozatba, a brit stúdió ugyanis egy árulkodó képet posztolt Twitterén, később pedig a játék Twitter-csatornája is életjelet adott magáról.

Humble Weekly Sale - főszerepben a Codemasters

Elrajtolt a legújabb Humble Weekly Sale, amiben a főszerepet a Codemasters-játékai kapták. Egy dollárért Operation Flashpoint és Overlord jár többek között, hat dollárnál pedig DiRT-játékok is bekerülnek a kalapba.

Overlord II

Most még azt hiszik, hogy behódoltak nekem, majd megint szép idők következnek a birodalomban? Egy fenét, még elhitetem velük, hogy béke lesz ismét, aztán egy hűvös hajnalon a hitvány kegyeltjeimmel véres szántást hagyunk magunk után.

Overlord II DLC bejelentés várható hamarosan

A Triumph Studios ismét egy remek játékot készített, amely történetesen az Overlord folytatása. Ma az is kiderült, hogy hamarosan DLC is érkezik a második részhez.

A héten megjelenő játékok és filmpremierek

Kicsit megkésve közöljük a heti megjelenési listát, azonban semmilyen esetben sem hagynánk ki, annyira jónak tűnik a következő napok felhozatala.

E3 2009: Kiállítás utáni videóbokréta

Az elmúlt napok szegényesek voltak trailerek terén, de mára mindenki kipihente magát - újabb videók kerültek fel az internetre, amelyeket most meg is osztunk veletek!

Új demók az Xbox LIVE-on

Jól kezdődik ez a hét is az Xbox 360 tulajok számára, hiszen az Overlord második alkalommal látogat el konzoljainkra, hogy apródjainkkal leigázzuk a világot.