Hamarosan itt a Pure kipróbálható demója

  • Írta: Daks
  • 2008. augusztus 14.
  • Hír
Hamarosan kipróbálható az ATV Offroad Fury-t, a MotoGP-t és a Rally Fusion-t is jegyző, korábban Climax nevet viselő Blackrock legújabb játéka, a Pure.
Hamarosan kipróbálható az ATV Offroad Fury-t, a MotoGP-t és a Rally Fusion-t is jegyző, korábban Climax nevet viselő Blackrock legújabb játéka, a Pure.

A Pure szeptember 15-én jelenik Playstation 3-ra és Xbox 360-ra, azonban még legalább egy héttel előtte kijön a demója is. Az ingyenes verzió a PSN-re és a LIVE-ra egyaránt felkerül, nem kell tehát majd vakon döntenie egyik tábornak se.

A játék lelke a Pure World Tour névre hallgató karrier mód lesz, amelyben aprólékosan megalkotott karakterünkkel kell megállni a helyünket különböző quadokat irányítva. A hét helyszín teljesen egyedi terepviszonyokat eredményez, így a kampány csaknem 50 pályája egyáltalán nem fullad unalomba.

Kapcsolódó olvasnivaló:
Pure előzetes a Gamekapcson!
6.
laca009
metál fiu te télleg egy hülye vagy ki van irva a fönti képre hogy a galéria sorozása az pc-ben van és az össze s képet abba gyüjtik a x360 ps3 ÉS PC KÉRDÉS NAGY FASZSÁGOKAT TUDSZ KÉRDEZNI ÁM
5.
Metal fiú
vagy rossz helyre dugodbe vagy tvén kell állitani is kell majd
4.
mikee
lessz... :) öö vki tudna segiteni?? van ps3-am és hdtv-m és hd kábellel van bedugva de amikor átrakom egy másik tv-re nincs semelyik av-n és sehogyse sikerül átálitanom előre is köszi jóccakát.
2.
Blaise
Az előzetesben azt írtátok, hogy PCre is jön
1.
Csokis
Meg PC-re is megjelenik. Arra vajon lesz demó?! :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...