GC 2008: NFS Undercover weboldal és borítók

Az Electronic Arts mára virradóra fellőtte a Need for Speed: Undercover hivatalos weboldalát, valamint kiadta a dobozfotókat. Megjelenés november 21-én!
Az Electronic Arts mára virradóra fellőtte a Need for Speed: Undercover hivatalos weboldalát, valamint kiadta a dobozfotókat. Megjelenés november 21-én!

Ugrás a galériához

Ugyan a Games Convention játéklistáján nem szerepelt az Undercover, de az EA mégis elhozta, sőt még egy demóval is készült! Az erről készült videót megtekinthetitek, ha visszalapoztok kicsit a GC-s hírek között. Várjuk már a november végét, izgalmas játékot kaphatunk kézhez.

13.
SzocsA
csinálhattak volna olyat is hogy az évszakok változnak!még 3 hónap ezt nem bírom kivárni! főleg úgy hogy képeket és videókkat mutogatnak!
12.
Aramisz93
#16: Csak nappal lesz, a brutális törés, meg szerintem kb. annyira lesz "brutális" mint a Pro Streetben. Bár lehet, hogy átvették a Paradiseról a szokást, és minden autóra egyéni törést terveztek...:O
11.
Devil of the road
ahha,és már éjjel meg nappal is lesz benne meg brutális törések lesznek

autoinkon,ha neki megyünk valaminek... :D

nagyon jo lesz! :)
10.
3D
Szerintem a borító is jó, és a játé is nagyon jó lesz.
9.
Tomie7
Jó a borító ,de szerintem nem nagy szám elég egyszerűen néz ki.

Remélem a játék jó lesz :D
8.
DerMedve
11: Én játszani akarok vele és nem a borítót vizslatni.
7.
ATi0021
6: Szerintem még mindig jobb a zöld Xen, mint PS3mon a sárga borító a platinum játékoknál.
6.
Naliak
Dejó! Lesz Wii re is, kár, hogy az EA jó szokása szerint úgy oldja majd meg az erőforrás gondokat, hogy kb 8 szögletűek lesznek a kerekek

:(
5.
klemid
Nekem az Xbox-os alap tok nem tetszik! Ijen zöld és egy csomó játéknak a tokját elba***a!!! pl: GTA IV (nagyon csunya) Kivételesen ennek nemolyan csunya. :D
4.
ATi0021
3: Igen tudom. Nem bántásnak szántam.
3.
Daks
ati valoszinuleg igazad van, de annyi hir jon GC alatt, hogy azt se tudja a szerkeszto hova kapja a fejet :)
2.
Raviel.The.End
PC-s borító teteje az kicsit gagyi :D
1.
ATi0021
A GC trailer napjától elérhető mind az oldal mind a borítók. A hivatalos oldalt érdemes megnézni. Nagyon érdekes, ahogy 3D be lehet nézni egy üldözés egy pillanatát. És az üvegszilánkokon az eddigi videók, képek vannak. Emellett van még 3 új videó is. :D Eddig tőlem 5ös kap az EA marketing osztálya. Szerintem a játék is jó lesz. Az NFS mindig is arcade volt, így nem értem sokan miért sírnak hogy szimulátoros legyen. Arra van más játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...