Games Convention 2008

A világ legnagyobb játékkiállításának 2008-as eseményeit, képeit és további érdekességeit magába foglaló adatlap.

Viszlát Games Convention, üdvözlet GAMESCom!

Ahogy azt már tudni lehetett, a Games Convention rövid, ám annál sikeresebb élete véget ért, helyét a GAMESCom vesz majd át, Lipcse helyett Kölnben.

Kanadában is megrendezik a Games Conventiont?

Az E3 drasztikus átalakításával a Games Convention a világ legnagyobb játékkiállításává nőtte ki magát: könnyen lehet, hogy nemsokára Kanadában is megrendezik az expót.

GC 2009: Megvan a jövő évi kiállítás dátuma

2009-ben is lesz Games Convention - a rendezők a szokásnak megfelelően már most nyilvánosságra hozták a jövő évi kiállítás dátumát.

GC 2008: Véget ért az idei Games Convention

Hat óra elmúlt, immáron hivatalos is véget ért az idei Games Convention kiállítás. De maradjatok velünk, mert jöhet még pár hír és videó, ami eddig kimaradt!

GC 2008: A tizenegyedik videóözön

A tienegyedik videóözönben helyet kapott a Bionic Commando, Dark Void, LEGO Batman, MotoGP 08 és végül, de nem utolsó sorban a The Wheelman.

GC 2008: Mirrors Edge - ideiglenesen PS3 exkluzív

A SCEE fejese, David Reeves elárulta, hogy az EA Dice által fejlesztett Mirrors Edge ideiglenes exkluzív lesz a Sony masinájára, s csak később készül el a többi verzió.

GC 2008: Késik a Project Origin megjelenése

Ősszel, legkésőbb az év végén meg kellett volna jelennie a méltán népszerű F.E.A.R. folytatásának, sajnos azonban a Project Origin idén már nem fog elkészülni.

GC 2008: X360-as frissítés a Team Fortress 2-höz

Doug Lombardi szerint még az év vége előtt megkaphatják az X360-as játékosok azokat a frissítéseket a Team Fortress 2-höz, amiket a PC-sek már hetek óta élveznek.

GC 2008: Csak a barbár tér vissza a Diablo III-ban

Előzetes információk szerint öt karakterosztály közül válaszhatunk majd a Diablo III-ban, Jay Wilson dizájner viszont elárulta, hogy csak a barbár fog visszatérni.

GC 2008: Call of Duty 4 - tízmillióan tolták neten

Az Infinity Ward community managere elárulta, hogy a Call of Duty 4 novemberi megjelenése óta már több, mint tízmillióan játszottak online a játékkal.